Liga 1

Studentii au infirmeria plina inaintea meciului cu Dinamo

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Daniel Isaila, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, ca are doar zece jucatori de câmp valizi pentru partida cu Dinamo, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I, însa a precizat ca fotbalistii sai vor evolua la victorie.
"Avem un moral bun, important este ca am crezut în acest lucru si iata ca a venit si rasplata. Greul abia acum începe, pentru ca urmeaza meciul cu Dinamo, dar mergem sa ne facem treaba si sa obtinem victoria. Nu stiu daca vom putea alinia un prim 11, pentru ca avem doar zece jucatori de câmp valizi. Trebuie sa mergem si sa ne batem cu aceeasi încredere si atitudine, pentru ca doar asa putem obtine victoria. Nu tin sa facem spectacol, ci sa obtinem rezultate", a spus Isaila.

Daniel Isaila a afirmat ca jucatorii sai nu au nicio prima speciala pentru aceasta partida. "Baietii nu joaca pe nicio prima speciala la acest meci, ci doar pe salariu. Trebuie sa mergem la victorie pentru a obtine o remiza", a completat Isaila.

Atacantul Costin Curelea nu va evolua în partida cu Dinamo, deoarece abia în aceasta saptamâna si-a reluat pregatirile dupa o pauza cauzata de o accidentare care l-a tinut departe de teren timp de trei luni, în timp ce mijlocasului Dacian Varga nu i-a sosit cartea verde, dupa împrumutul la Kuban Krasnodar.

"Curelea vine dupa o absenta de trei luni, abia în aceasta saptamâna a început sa faca exercitii usoare cu mingea si este exclus sa joace în meciul cu Dinamo, pentru ca este în urma cu pregatirea fizica. Ma bucura faptul ca vrea sa joace, dar important este sa poata la capacitate maxima. Dacian Varga are probleme cu cartea verde si mai mult ca sigur nu va juca nici el cu Dinamo. Problema este pe la UEFA. Si Ferfelea si Curelea, dar si Varga au nevoie de Sportul, nu doar Sportul de ei, trebuie sa dea totul la acest meci", a explicat Isaila.

Daniel Isaila crede ca Sportul are puterea pentru a evita retrogradarea în acest sezon. "Sunt încrezator în sansele de salvare de la retrogradare si trebuie sa muncim cel putin la fel de mult ca si pâna acum", a mentionat Isaila.

Partida Dinamo - Sportul Studentesc, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I, se va disputa, sâmbata, de la ora 21.30.

Mediafax


Studentii au infirmeria plina inaintea meciului cu Dinamo