Cupa Davis

Cupa Davis: Cat costa biletele si abonamentele la meciul cu Slovacia

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, pretul biletelor si abonamentelor pentru intalnirea Romania-Slovacia programata intre 17-19 iunie in statiunea Mamaia de pe litoralul Marii Negre.

Pretul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri, sambata si duminica) este de 120 de lei.

Biletele sunt disponibile pe site-ul specializat bilete.ro, precum si in oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, iar la receptia Tenis Club Idu din Mamaia, incepand de miercuri, 17 iunie 2015.

Intalnirea dintre Romania si Slovacia va avea loc in in perioada 17-19 iulie 2015, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia, Constanta. Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa vineri (incepand cu ora 13:00), meciul de dublu va avea loc sambata (de la ora 15:00), iar duminica celelalte doua meciuri de simplu (incepand cu ora 13:00).

Echipa, care va castiga intalnirea de Cupa Davis Romania-Slovacia, se va califica in barajul pentru Grupa Mondiala, in timp ce echipa care pierde va merge in turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africana.

Romania si Slovacia s-au mai intalnit o singura data in aceasta competitie, in 2002, in Slovacia, cand tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu si Victor Hanescu), au castigat intalnirea, cu scorul de 4-1.



Cupa Davis: Cat costa biletele si abonamentele la meciul cu Slovacia