Cupa Davis

Cupa Davis: Andrei Pavel a sunat adunarea pentru meciul cu Spania

Capitanul nejucator Andrei Pavel a anuntat jucatorii care vor evolua pentru Romania in confruntarea cu Spania din 15-17 iulie de la Cluj-Napoca. Meciul conteaza pentru turul doi al Grupei I din Zona Euro-Africana.

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea sunt cei patru jucatori convocati de Andrei Pavel pentru dificila intalnire cu ibericii de la care va lipsi liderul Rafael Nadal.

"Suntem constienti ca ne asteapta o partida dificila, dar vom face tot ce ne sta in putinta pentru a juca bine, la victorie, fapt ce ar insemna enorm pentru tenisul romanesc, pentru sportul romanesc in general. Vom ajunge devreme la Cluj, unii dintre noi chiar de sambata, iar Florin Mergea si Adrian Ungur ni se vor alatura duminica. Asteptam aceasta partida, asteptam sa ne intalnim cu toti cei care iubesc echipa Romaniei", a declarat Pavel, anunta site-ul FRT.ro

Intalnirea dintre Romania si Spania va avea loc in perioada 15-17 iulie 2016, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sambata, 16 iulie, iar duminica, 17 iulie, celelalte doua meciuri de simplu.

sursa foto: frt.ro



Cupa Davis: Andrei Pavel a sunat adunarea pentru meciul cu Spania