Liga 1

Dinamo vrea victoria la masa verde cu Sportul. Siman contraataca dur: "Trebuia sa fie 15-2 pentru noi"

Noaptea s-a dovedit un sfetnic bun pentru oficialii lui Dinamo. Dupa ce Liviu Ciobotariu si-a asumat infrangerea cu Sportul si chiar a inaintat ideea unei demisii, conducatorii din Stefan cel Mare s-au trezit cu gandul contestatiilor si a victoriei la masa verde.
In opinia acestora Sportul ar trebui sa piarda meciul la masa verde din cauza jucatorului Ionut Serban, care s-ar mai afla inca sub contract cu o alta echipa. Este vorba de Chimia Brazi.

Iritat de atitudinea conducatorilor dinamovisti, Vasile Siman, patronul Sportului, a replicat ca formatia sa ar fi trebuit sa castige la o diferenta mult mai mare, avansand chiar si un scor mai aproape de adevar in opinia lui.

“Trebuia sa se termine 15-2 meciul! E culmea asta. Sa se duca la CEDO sa conteste ca au primit prea putine goluri.

“Ma scarbeste atitudinea sefilor de la Dinamo. Nu stiu decât sa conteste, iar ei nici nu au habar pe ce lume traiesc”, a declarat Siman la sport.ro

Spiritele s-au inflamat dupa ce Constantin Danilescu, directorul sportiv al clubului Dinamo, a declarat ca are informatii conform carora jucatorul Ionut Serban evolueaza sub dubla semnatura: "Vom demara o ancheta sa vedem cum a ajuns Serban la Sportul".

Sportul Studentesc s-a impus in fata lui Dinamo chiar in Stefan cel Mare, sambata seara, cu 3-1, intr-o partida contand pentru etapa a 21-a a Ligii 1.

Onlinesport


Dinamo vrea victoria la masa verde cu Sportul. Siman contraataca dur: "Trebuia sa fie 15-2 pentru noi"