Cupa Davis

Andrei Pavel, optimist inaintea meciului cu Spania

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, fostul mare jucator Andrei Pavel, priveste cu optimism la intalnirea cu Spania de la sfarsitul acestei saptamani.

Un meci in care tricolorii pornesc cu sansa a doua prin prisma diferentelor existente la aceasta ora in clasamentul mondial intre jucatorii celor doua echipe.
 
Miza meciului este una mare, echipa care triumfa obtinand dreptul de a disputa in luna septembrie dreptul de a juca in barajul pentru revenirea in Grupa Mondiala.
 
“Speram sa fim in forma in zilele de vineri, sambata si duminica, si sa obtinem cele trei puncte pe care le dorim. Spania are o echipa puternica si ii cunoastem foarte bine. Am jucat impotriva lui Feliciano Lopez, pe Bautista Agut l-am vazut la multe meciuri, iar Adrian Ungur si Marius Copil au jucat impotriva lui. Pe Marc si Feliciano Lopez ii cunosc foarte bine Horia Tecau si Florin Mergea. E o echipa puternica, dar de-abia asteptam sa inceapa meciul. Daca as putea sa aleg, l-as prefera pe Marius Copil sa joace in primul meci", a declarat Pavel.
 
Cel supranumit “Cneazul” a laudat conditiile de pregatire de la Cluj-Napoca si mai spune ca acomodarea jucatorilor s-a facut repede.
 
La randul sau, Marius Copil are incredere in serviciul sau mai ales ca meciul cu Spania este gazduit pe suprafata rapida (hard).
 
"Daca servesc bine, cu un procentaj mare la primul serviciu, voi avea o sansa buna. Nu simt nicio presiune. Joc bine in Cupa Davis si ma simt mult mai bine cand joc pentru Romania", a declarat Copil.
 
Marius Copil si Adrian Ungur vor juca la simplu, in timp ce perechea Horia Tecau si Florin Mergea vor face echipa la dublu.

sursa foto: frt.ro



Andrei Pavel, optimist inaintea meciului cu Spania