Cupa Davis

Andrei Pavel: “A fost senzational”

Andrei Pavel, omul care ne-a adus atat de multe satisfactii ca jucator in Cupa Davis si nu numai, a ghidat de aceasta data de pe banca echipa Romaniei spre primul succes din istorie cu Suedia.

In calitate de capitan nejucator al Romaniei, Pavel a explicat cum s-a vazut de pe margine meciul lui Adrian Ungur la finalul caruia Romania a obtinut victoria la general.

“Inceputul a fost foarte dificil, iar Adrian a luptat foarte mult cu emotiile lui. N-a reusit sa-si controleze emotiile, dar a luptat. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te misti si sa astepti sansele. A luptat pana la sfarsit, iar aceasta victorie il va motiva foarte bine”, a povestit Pavel la TVR.

“Inainte de meci i-am spus ca suntem alaturi de el, ca joaca pentru el si pentru Romania. Momentul cheie a fost setul doi, dar si tie-breakul. Adrian ca joc este ambii jucatori suedezi, dar de aceasta data el a trebuit sa lupte cu el insusi”, a adaugat cel supranumit “Cneazul”.

Pavel a remarcat si atmosfera frumoasa din tribunele Arenei Centrale din complexul BNR, inclusiv prezenta printre spectatori a Simonei Halep.

“Atmosfera a fost superba, stadionul aproape plin. A venit si Simona (n.r. - Halep) sa ne sustina. A fost senzational”, a mai spuus Pavel.

Romania a castigat dupa patru meciuri (3-1) intalnirea cu Suedia si ramane in Grupa I a Zonei Euro-Africane, avand in 2015 sansa de a ataca din nou prezenta in barajul pentru Grupa Mondiala.



Andrei Pavel: “A fost senzational”