Cupa Davis

Adrian Ungur: “Eram dator cu un punct”

Adrian Ungur a avut misiunea sa inchida meciul cu Suedia si a reusit sa-l invinga in patru seturi pe Elias Ymer, cu 3-6, 6-4, 7-6 (4), 6-3, la capatul unui meci de aproape trei ore.

“Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castig. Este victoria noastra, a baietilor. Am inceput mai greu, ma simteam crispat si cu ajutorul publicului mi-am dat drumul la joc. Eram singurul dator sa aduc un punct”, a declarat Ungur dupa meci la TVR.

Intrebat daca prezenta Simonei Halep in tribuna i-a purtat noroc, Ungur a spus: “N-am vazut ca a venit la meci. A fost o coincidenta ca am inceput sa joc mai bine din acel moment”.

Devenit liderul echipei Romaniei dupa retragerea lui Victor Hanescu, Ungur a remarcat la randul sau suportul publicului.

“Publicul m-a ajutat foarte mult mai ales in tie-breakul setului trei. El a avut acolo 4-3, dupa care a facut trei erori nefortate”, a adaugat jucatorul nostru.

Romania a castigat dupa patru meciuri (3-1) intalnirea cu Suedia si ramane in Grupa I a Zonei Euro-Africane, avand in 2015 sansa de a ataca din nou prezenta in barajul pentru Grupa Mondiala.



Adrian Ungur: “Eram dator cu un punct”