Tenis

BEIJING LIVE Simona Halep in turul 2

Simon Halep a jucat astazi, de la ora 9:30, in turul al doilea al Open-ului Chinei din Beijing.

FINAL Simona Halep - Lin Zhu 7-5, 6-4

[news-109748]

SET 2, 6-4 Halep inchide meciul cu o lovitura castigatoare de forehand. Calificare asadar in turul al treilea unde Halep o intalneste pe Andrea Petkovic din Germania.

SET 2, 5-4 Trei mingi de break si meci pentru Halep. Toate sunt salvate de chinezoaica. Halep mai are o sansa de a inchide meciului, dar Zhu urca la fileu si castiga punctul pe rever. Cinci mingi de meci salveaza Lin Zhu si ramane in meci.

SET 2, 5-3 Halep serveste un as la 40-15 si se apropie la un singur game de castigarea meciului.

SET 2, 4-3 Pentru a doua oara in acest set Halep trece la conducere cu break. 

SET 2, 3-3 Un game solid pentru Halep pe propriul serviciu, in care nu a mai lasat-o pe adversara sa-si puna in valoare lovitura de parada, reverul.

SET 2, 2-3 Lin Zhu revine la conducere dupa o lovitura spectaculoasa. Sa recunoastem, chinezoaica a controlat pana acum majoritatea punctelor disputate si a fost jucatoarea cu un procentaj mai bun la mingile castigatoare.

SET 2, 2-2 Halep isi pierde game-ul dupa un serviciu modest. Doua puncte castigatoare cu reverul din partea lui Zhu, o eroare nefortata Halep si o dubla greseala la minge de break.

SET 2, 2-1 Break reusit de Halep intr-un game cu doua duble greseli comise de Lin Zhu. Chinezoaica a condus la un moment dat cu 30-15.

SET 2, 1-1 Halep profita de doua erori nefortate ale chinezoaicei la 15-30 si are minge de game.

SET 2, 0-1 Lin Zhu trece la conducere dupa un game adjudecat la 30. Halep schimba terenul si priveste spre piciorul stang, puternic bandajat in partea superioara.

10:31 Halep revine pe teren si incepe setul al doilea cu Lin Zhu la serviciu.

10:27 Arbitrul din scaun tocmai a anuntat ca Simona Halep a solicitat o pauza medicala.

10:24 Simona s-a retras la vestiare pentru a primi noi ingrijiri medicale in pauza dintre seturi.

SET 1, 7-5 Trei retururi afara trimise de Zhu si sunt trei mingi de set pentru Halep. Aceasta inchide setul cu prima oportunitate.

10:21 Halep acuza si o durere la coapsa piciorului stanga. Isi face pe banca un scurt masaj inainte de revenirea in teren.

SET 1, 6-5 Halep tine mingea in teren si profita de eroarea nefortata a chinezoaicei. Aceasta trimite afara cu dreapta, iar Halep obtine al doilea break in acest set. Halep va servi pentru castigarea setului.

SET 1, 5-5 Un game chinuit castigat de Halep pe propriul serviciu. Doar o eroare din partea chinezoaicei a facut pana la urma diferenta.

10:16 Meciul este reluat cu Halep la serviciu.

10:14 Simona Halep opreste meciul pentru a primi ingrijiri medicale. Acuza o durere la spate si primeste un masaj din partea fizioterapeutului oficial.

SET 1, 4-5 Rever in lung de linie ratat de Halep la 30-30 pe serviciul advers. Lin Zhu comite apoi prima dubla greseala a ei si a meciului. Halep are minge de break, dar greseste din nou cu reverul, lovitura cu probleme in acest meci. Lin Zhu castiga un punct aprig la minge de game si o surprinde pe Halep cu un rever in lung de linie.

SET 1, 4-4 Halep serveste cu mingi noi, dar se vede nevoita sa salveze o sansa de break cu forehand-ul in lung de linie. Halep se redreseaza cu serviciul si egaleaza scorul intr-un moment critic.

SET 1, 3-4 Lin Zhu trece in premiera la conducere dupa al treilea game obtinut la rand. Chinezoaica nu are ce pierde si joaca fara nicio presiune.

SET 1, 3-3 Doua sanse de break pentru Zhu. Prima este anulata de Halep, dar la a doua greseste cu reverul in diagonala. Re-break in contul chinezoaicei.

SET 1, 3-2 Serveste bine si chinezoaica. Game alb pe propriul serviciu, in conditiile in care Halep i-a facut cadou doua dintre puncte.

SET 1, 3-1 Un game facil pentru Halep, castigat la 15. Lin Zhu are posibilitati limitate la retur, daca serviciul advers este bine plasat, asa cum s-a intamplat pana acum.

SET 1, 2-1 Chinezoaica obtine primul game in meci si ii transmite lui Halep un mesaj cat se poate de clar. Nu va ceda niciun punct fara lupta. Wim Fissette priveste relaxat de pe margine.

SET 1, 2-0 De la 40-15 se ajunge la egalitate pe serviciul Simonei Halep. Chinezoaica este agresiva la retur, dar nu are ce face la un serviciu as al Simonei. Primul al meciului. Inca un serviciu bun si Halep se duce la 2-0 pe tabela.

SET 1, 1-0 Halep revine de la 0-30 si are minge de break in primul game al meciului. Lin Zhu iese la atac si anuleaza sansa de break a Simonei cu un forehand castigator in lungul liniei. In cele din urma, dupa trei egalitati, Halep obtine break-ul.

9:37 Incepe meciul cu Zhu la serviciu. Halep greseste primele doua puncte.

9:30 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire. Meciul este programat pe al doilea teren al complexului de la Beijing.

9:20 In alt meci jucat marti dimineata, Maria Sharapova a aratat un joc excelent si  spulberat-o pe Elina Svitolina cu 6-2 6-2. Simona Halep trebuie sa se califice in semifinale, iar Maria Sharapova sa nu castige turneul pentru ca romanca sa nu piarda locul 2 WTA. Calculele aici.

Halep a intalnit-o in primul tur pe Barbora Zahlavova Strycova din Cehia, numarul 32 mondial, o adversara incomoda care a pus probleme si care a cedat dupa o ora si jumatate.

[news-109708]

Lin Zhu va fi adversara Simonei Halep dupa ce a invins-o prin abandon pe Anastasia Pavlyuchenkova.

Aceasta din urma s-a retras in setul doi la scorul de 3-3, dupa ce Lin Zhu castigase primul set, cu 6-3.

In varsta de 20 ani, Lin Zhu ocupa locul 168 in clasamentul mondial WTA, cea mai inalta pozitie a carierei.

Cel mai bun rezultat al chinezoaicei este turul doi atins luna aceasta la Guangzhou, unde in primul tur a  invins-o pe a sasea favorita, italianca Roberta Vinci, cu 6-3, 7-6 (7), pentru a pierde apoi la Su-Wei Hsieh din Taiwan, scor 6-4, 6-2.



BEIJING LIVE Simona Halep in turul 2