Australian Open

Simona Halep o bate pe femeia razboinica Bethanie Mattek Sands si este in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat vineri dimineata, intr-un meci terminat in jurul orei 7:15, in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Bethanie Mattek Sands (SUA) o jucatoare iesita din tipare, cu ciorapi pana la genunchi si un aspect ce aduce mai mult a halterofila. Halep va juca in optimi duminica dimineata, acolo unde o va intalni pe belgianca Yanina Wickmayer. In optimi va evolua si Irina Begu.

Pentru Halep nu a fost nici pe departe un meci usor in pofida victoriei, scor 6-4, 7-5, obtinuta intr-o ora si 32 de minute. Dupa ce a piat primul set, Halep a condus cu 5-1 in cel de-al doilea, insa a fost egalata la 5.

Mattek Sands si-a aparat cu darzenie serviciul in debutul meciului, iar break-ul a venit abia din a doua incercare pentru Halep.

[news-111983]

Apoi, in setul al doilea, jucatorea noastra s-a distantat decisiv la 5-1, dar Mattek Sands a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu.

Practic, americanca a inchis ochii si a inceput sa loveasca la totul sau nimic, iar Halep, brusc, a parut surprinsa de acest joc agresiv.

Neajutata de primul serviciu, Halep s-a vazut atacata la fileu pe a doua minge si a inceput sa greseasca fiind pusa sub presiune.

Astfel a recuperat Mattek Sands cele doua break-uri pe care Halep le-a avut avans la un moment dat si de la 5-2 s-a ajuns la 5-5.

Vizibil starnita de revenirea adversarei, Halep a raspuns ca o mare campioana cu break in game-ul 11, dupa care a pus lucrurile la punct cu un prim serviciu bun si o lovitura castigatoare de parada in finalul meciului.

[news-111965]



Simona Halep o bate pe femeia razboinica Bethanie Mattek Sands si este in optimi la Australian Open