Australian Open

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Halep o intalneste, miercuri, in turul doi, pe Jarmila Gajdosova, jucatoare din Australia care a eliminat-o in primul tur pe Alexandra Dulgheru, cu 6-3, 6-4.

Cap de serie numarul 3, Halep a avut nevoie de o ora si jumatate pentru a se impune in fata masivei sale adversare de pe locul 50 mondial.

Inceputul meciului a fost unul surprinzator, cu Knapp aflandu-se la conducere, scor 2-0, dupa un break luat devreme.

Halep nu i-a permis adversarei sale sa se distanteze la trei lungimi si avea sa obtina primul sau game contra serviciului.

Game-ul patru a fost si cel mai lung al meciului, cu Halep reusind in cele din urma sa egaleze (2-2) dupa numeroase rasturnari de situatie in cele opt minute cat a durat acesta.

A urmat un alt break in dreptul Simonei si aceasta s-a distantat la 4-2, dupa care Knapp a salvat minge de break si a reudus diferenta la un singur game.

Acesta avea sa fie si ultimul game adjudecat de italianca intr-un prim set castigat de Halep la trei in 48 de minute.

Setul al doilea a debutat cu un break reusit de Knapp, break anulat rapid de Halep. Jucatoarea noastra a trecut la conducere si s-a distantat pe tabela la 3-1 printr-un game pe serviciul advers.

Knapp a revenit cu break (3-2), dar avea sa-si piarda serviciul la zero in jocul urmator si de la 4-2 Halep nu a mai putut fi oprita.

Chiar daca nu a excelat intr-un meci care a fost mai greu decat o arata scorul, Simona Halep a trecut pana la urma cu bine peste prima partida la Australian Open.

Zilele de inactivitate impuse din cauza problemelor stomacale care au urmat turneului castigat la Shenzen s-au vazut in anumite momente ale jocului Simonei, insa aceasta are timp sa-si regleze din mers evolutia.

Halep o intalneste, miercuri, in turul doi, pe Jarmila Gajdosova, jucatoare din Australia care a eliminat-o in primul tur pe Alexandra Dulgheru, cu 6-3, 6-4.



Simona Halep in turul doi la Australian Open