Australian Open

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport.ro de la ora 10:00.

LIVE Halep - Wickmayer 6-4, 6-2 - Amanunte live in aceasta pagina.

11:26 Halep la serviciu pentru meci. Primul punct castigat cu dreapta. Dubla greseala in al doilea punct (15-15), a patra in acest meci. Dupa dubla bine serviciul as (30-15). Doua mingi de meci Halep si Simona se califica in sferturi.

11:22 Trei mingi de break pentru Halep. Toate sunt ratate de Halep printr-un joc de asteptare. Simona a jucat mai mult pe centru, asteptand greseala adversarei care insa nu a venit. Vine insa un rever castigator dintr-o pozitie defensiva care smulge aplauzele intregii arene. O noua sansa de 5-2 pentru Halep. Si break-ul se produce, iar dupa pauza Simona serveste pentru sferturi de finala.

11:20 Lovitura superba de trecere reusita de Simona si sunt trei sanse de 4-2. Game la zero Halep.

INFO: Raportul erorilor nefortate este de 21-11 cu Wickmayer in prim plan. Belgianca a gresit mai mult.

11:16 Minge de break pe care o are Simona dupa o minge trimisa afara de Wickmayer. Belgianca scapa reverul in out si Halep are un nou break in fata (3-2).

11:13 Pericol acum pentru Halep. Sunt doua mingi de rebreak pentru Wickmayer si belgianca egaleaza scorul (2-2).

11:08 Minge de break Halep dupa o eroare pe rever din partea belgiencei. La fel ca in primul set, Halep obtine break-ul la 1-1 si trece la conducerea.

11:02 Halep este impresionanta pe primul serviciu, castigand 82% din punctele jucate cu prima minge. Wickmayer revine de la 15-40 pe serviciul lui Halep si trimite game-ul in prelungiri cu un rever in lung de linie. O minge in fileu din partea adversarei si un punct castigator cu revereul in lungul liniei ii aduc Simonei primul game in acest set secund (1-1).

11:00 Wickmayer isi castiga serviciul si conduce pentru doar a doua oara in acest meci. A mai facut-o de asemenea dupa primul game al meciului.

10:59 Incepe setul al doilea cu Wickmayer la serviciu.

INFO: 15-8 raportul erorilor nefortate comise in primu set, cu Wickmayer in fata. La puncte castigatoare raportul a fost egal, 14-14.

10:54 Halep serveste pentru castigarea setului si obtine primul punct cu o dreapta castigatoare in lung de linie. Urmeaza un serviciu as (30-0). Al doilea serviciu as (40-0). Ce reactie din partea Simonei, ce jucatoare avem. Game la zero obtinut de Halep care inchide primul set dupa 47 de minute.

10:50 Rever castigator reusit de Halep in contre pied. O sansa de game anulata, mai ramane una pe care Wickmayer o iroseste cu o minge in fileu (40-40). Minge de set Halep dupa trei puncte la rand. Wickmayer joaca agresiv cu prima minge si anuleaza sansa Simonei. A doua minge de set anulata de Wickmayer cu un al doilea serviciu de mare risc. Game Wickmayer (5-4).

10:43 Halep serveste cu mingi noi si castiga primul punct dupa o dreapta putin afara trimisa de Wickmayer. Returul lung face diferenta si Wickmayer egaleaza (15-15). A doua dubla comisa de Simona intr-un moment nu tocmai bun (15-30). Jocul se incinge, Halep gaseste un rever sub fileu si Wickmayer trimite cu voleul in plasa. Un punct urias prin care Halep egaleaza la 30. Primul serviciu o ajuta pe Halep pentru o minge de game dupa cateva momente de ratacire a jocului.

10:41 Belgianca urca la fileu si castiga punctul cu un voleu stop spectaculos. Doua mingi de game pentru aceasta si pana la urma leaga doua jocuri la rand. Simona contesta serviciul, dar este contrazisa de "hawk-eye". Scorul se strange la 4-3, cu Halep avand in continuare avantajul unui break.

10:36 Dreapta superba gasita de Halep chiar in coltul terenului, dupa care urmeaza un nou serviciu as, astfel ca Simona se duce la 40-15. Vine insa si dubla eroare, prima a Simonei in acest meci. Wickmayer face rebreak-ul si astfel in loc de 5-1 avem 4-2 pentru Halep.

INFO: Doar trei erori nefortate comise de Halep in primele cinci game-uri ale meciului. Wickmayer a ajuns la 11 puncte facute cadou.

10:31 Halep are minge de break, minge de 4-1, dar Wickmayer pune o scurta cu doua maine la care Simona nu poate ajunge. Chiar si asa, Halep continua sa preseze si are noua sansa, anulata si aceasta de o minge in diagonala lunga a terenului. Dubla greseala comisa de Wickmayer, iar Halep isi trece in cont al doilea break (4-1).

10:28 Wickmayer are la randul sau trei mingi de game la zero, dar Halep tine mingea in teren si o obliga la eroare pe belgianca (40-15). Rever in lung de linie din miscare castigator in lung de linie pentru SImona. O lovitura superba, dupa care Wickmayer este surprinsa de o alta minge lunga. Astfel, de la 0-40 Simona revine la 40-40 pe serviciul advers.

10:25 Halep la serviciu face legea pe teren, impune ritmul si dicteaza fiecare punct (40-0). Wickmayer ajunge la opt erori nefortate, dar nu mai are nici macar sansa unei greseli pentru ca vine asul din partea Simonei si avem game la zero (3-1).

10:22 Presiune pe serviciul lui Wickmayer (40-40). Belgianca greseste cu dreapta in fileu dupa un retur apasat din partea Simonei. O noua sansa de break de care Halep profita si trece la conducere (2-1).

10:16 Halep serveste bine si profita de doua greseli la rand comise de Wickmayer cu dreapta (40-30). Game Simona dupa un retur cu dreapta in fileu din partea belgiencei (1-1).

10:12 Sansa de break ratata de Halep cu reverul. Mingea se opreste in fileu. Game-ul inaugural se prelungeste la peste cinci minute, cu Wickmayer avand o noua oportunitate de game. De aceasta data serviciul este reusit (0-1).

10:09 Incepe meciul cu Wickmayer la serviciu si o face foarte ofensiv, cu mingi puternice prin care cauta liniile terenului. Halep replica la randul ei cu o dreapta ingropata sub fileu (30-30).

10:01 Bun regasit prieteni ai tenisului. La aceasta ora avem intalnire cu Simona Halep, ultima speranta a tenisului romanesc la Australian Open.

[news-112011]

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori, belgianca impunandu-se de fiecare data.

Fosta semifinalista la US Open, Wickmayer a coborat mult in clasament in ultimii ani, iar in prezent este a 82-a jucatoare a lumii.

Wickmayer a reusit surpriza in turul 3, eliminand-o pe italianca Sara Errani.



GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer