Australian Open

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Jarmila Gajdosova

Simona Halep a jucat miercuri, dupa ora pranzului in Romania, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoarei Jarmila Gajdosova.

FINAL Halep - Gajdosova 6-2, 6-2 

Final de meci. Halep se impune fara probleme si ajunge in turul 3, acolo unde o va intalni pe Betthanie Mattek-Sands din Statele Unite, o jucatoare clasata pe 258 in lume, dar care la un moment dat a fost pe 30.

[news-111953]

15:45 Inca un break obtinut de Halep si jucatoarea noastra va servi pentru castigarea meciului la 5-2 in setul secund.

15:38 Halep arata o forma de zile mari si continua jocul de regularitate care o duce la 4-2. Nimeni si nimic n-ar putea sa o opreasca astazi pe Halep la felul cum evolueaza.

15:35 Gajdosova isi castiga game-ul de serviciu si se mentine in plasa Simonei (3-2). Ramane insa un break diferenta.

15:29 Break Halep, primul in acest set (2-1). Meciul este sub controlul favoritei noastre care in mod normal n-ar trebui sa aiba nicio problema in a se califica.

15:24 Minge pierduta usor de Halep cu o dreapta care iese mult afara. Se intra in prelungirile game-ului, dar Gajdosova trimite in fileu si scorul redevine egal (1-1).

15:20 Gajdosova intra cu serviciul in setul al doilea si conduce in premiera (0-1).

15:15 Foarte bine intra primul serviciu la Halep si aceasta are minge de set la 5-2 si 40-30. Ce final! Halep inchide cu un as dupa 35 de minute.

15:12 Halep trimite in fileu cu dreapta si game-ul sapte se pune in dreptul adversarei. Halep va servi cu mingi noi la 5-2 pentru castigarea primului set. Din inaltul tribunei se aude un "Hai, Simona!".

15:10 Gajdosova aluneca si cade dupa o schimbare brusca de directie. Halep, sportiva, se intereseaza imediat de starea adversarei sale: "Esti bine?". Gajdosova se ridica si continua meciul. Ar fi fost chiar pacat sa abandoneze. 

15:04 Halep la serviciu cand la Melbourne s-a trecut de miezul noptii. Game Halep si scorul devine 5-1 in conditiile in care Gajdosova are un procentaj de 37% la primul serviciu, ceea ce reprezinta un important indicator pentru rezultatul de pe tabela.

14:59 Halep pierde trei puncte la rand pe serviciul advers, dupa ce a avut 30-0 la un moment dat. Este nemultumita de tensiunea din racheta din gesturile pe care le-a facut catre tabara ei. Se ajunge la egalitate (40-40). Minge de break Halep dupa un rever castigator in lung de linie. Frumos schimb. Urmeaza un punct trimis de Gajdosova in fileu si Halep obtine al doilea break dupa 22 de minute (4-1).

14:55 Game de serviciu castigat de Halep la mare lupta dupa ce a salvat minge de break. Pana la urma primul serviciu bine plasat al Simonei a ajutat-o pe aceasta sa pastreze avantajul de un break (3-1).

14:50 Halep are primele probleme pe propriul serviciu (0-30). Gajdosova o ajuta cu un forehand afara, apoi Halep salveaza minge de break cu minge lunga in coltul terenului.

14:47 Primul game si pentru Gajdosova in acest meci. Halep conduce cu 2-1 dupa 7 minute. Se joaca rapid si meciul are un ritm bun. Halep are avantajul unui break.

14:44 Halep la serviciu. Castiga primul punct dupa un retur afara trimis de Gajdosova. Acesta este urma insa un winner cu forehand-ul si apar primele aplauze de incurajare pentru australianca. Halep se duce la 40-15 cu alte doua puncte din serviciu si castiga game-ul detasat (2-0).

14:41 Incepe meciul cu Gajdosova la serviciu. Aceasta greseste prima minge si trimite un voleu de sus in fileu. Sunt doua sanse de break pentru Halep la 40-15 pe serviciul advers. Gajdosova trimite afara un rever in lungul liniei si Halep incepe cu un break.

14:35 Halep si Gajdosova se afla la incalzire pe Rod Laver Arena.

14:25 - Nadal inchide meciul dupa cinci seturi si peste patru ore de la primul serviciu. Spaniolul se bucura de parca ar fi castigat turneul.

[news-111952]

13:25 - Decisiv intre Nadal si Smyczek. De acum disputa celor doi se reduce la cel mai bun dintr-un singur set. Nadal vine din urma, dar in continuare nu arata prea bine, in timp ce Smyczek (112 ATP) pare speriat de perspectiva unei victorii.

13:17 - Cu o fata chinuita de ocnas, Nadal conduce 5-2 in setul patru si este la un pas de a trimite meciul in decisiv.

12:46 - Nadal pierde surprinzator setul al treilea, cu 7-6, dupa ce a servit la 5-4 la game-uri. Asadar, spaniolul este cu spatele la zid si are nevoie de cinci seturi pentru a trece mai departe. Setul al treilea a avut o durata de 81 de minute!

11:58 - Meciul dintre Nadal si americanul Smyczek, cel care se disputa inaintea partidei Simonei Halep, se afla in setul al treilea (1-1 la seturi). Asadar, meciul dintre Halep si Gajdosova incepe undeva in jurul orei 13, dupa cel mai optimist grafic.

Meciul are loc la fel ca in turul 1 pe arena centrala Rod Laver.

Organizatorii au anuntat intalnirea dupa ora 12:00 si va incepe cel mai probabil undeva spre 13:00-14:00 avand in vedere ca inainte de partida Simonei Halep va avea meci Rafael Nadal

Gajdosova este clasata pe locul 62 WTA, are 28 de ani, este din Australia, nascuta in Slovacia si traieste in SUA. Este pentru prima oara in cariera cand ajunge in turul 2 la Australian Open, prima participare fiind in 2006.

Simona Halep este favorita a treia de la Melbourne. Ea tinteste in acest an cel putin semifinala, dupa ce in 2014 a stabilit un record pentru tenisul romanesc - un sfert de finala la Australian Open. 



GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Jarmila Gajdosova