Australian Open

Australian Open: Dialog savuros cu Halep despre micsorarea sanilor: "Ce?"

Simona Halep acordat un interviu dupa meciul castigat cu Jelena Jankovic, pentru siteul oficial al Australian Open. Ea a atins mai multe puncte interesante, pe care le puteti citi mai jos. Printre altele, reporterul de la Melbourne a intrebat-o deschis despre operatia de micsorare a sanilor si daca acest lucru a ajutat-o pe teren, dar si in afara lui, ceea ce a dus la un dialog savuros. De asemenea, Halep a subliniat ca nu are nici un atrenor si ca isi face singura strategiile!

Iata mai jos dialogul pe tema operatiei de micsorare a sanilor:

Reporter Australian Open: Pe masura ce cresti in valoare, oamenii vor sa afle si afla mai multe despre tine. Ai facut o operatie de reducere a sanilor acum trei ani. A fost parte din succesul tau?
Halep: Am facut micsorarea de sani acum mult timp. Sunt foarte multumita ca am facut acel pas. Daca ar trebui sa fac din nou acest lucru pentru tenis, da, as face-o din nou. A fost o decizie buna pentru mine.

Dar cum a fost decizia in afara tenisului?
Ce?

Cum a fost in afara tenisului dupa operatie?
In afara tenisului, ce?

Ai spus ca ai face-o din nou.
Nu vreau sa vorbesc despre asta (rade)

Iata mai jos si alte declaratii din cadrul aceluiasi interviu, dupa meciul de luni dimineata castigat de jucatoarea noastra in fata lui Jankovici.

"Am visat inainte sa incep acest an sa ajung intr-un sfert de finala la un turneu de Mare Slem. Sunt foarte multumita ca am jucat bine astazi. In setul al treilea am jucat cel mai bun tenis al meu. A fost un meci dificil, dar am vrut sa ma simt bine si vreau sa fac tot ce pot mai bine in runda urmatoare, pentru ca va fi foarte greu".

"Joc sferturi de finala pentru prima oara in viata, nu voi avea presiune. Este sansa mea si vreau sa lupt pentru ea".

"In setul doi eram condusa cu 5-2, mi-am spus ca va trebui sa il pierd si sa il castig pe al treilea. M-am dus la baie si dupa aceea am simtit ca sunt in stare sa castig setul al treilea."

"In turneele de Mare Slem exista multa presiune. Insa meci de meci mi-am imbunatatit loviturile, jocul."

"Anul trecut am castigat turnee, dar mici, prea mici in comparatie cu acesta. Vreau sa imi joc sansa meci de meci si sa incerc tot ce pot mai bine, la fel ca si anul trecut."

"La acest moment nu am antrenor. Insa incerc asa, pentru ca anul trecut am jucat foarte agresiv si am avut multa incredere. Vreau sa incerc asa. Voi avea un antrenor dupa acest turneu, vreau sa invat mai multe. Acum nu imi face nimeni strategiile, le fac singura, nu ma sfatuiescu cu nimeni, cu absolut nimeni".

"Cred ca am inceput sa joc bine de la Madrid. Domnul Tiriac mi-a oferit un wild card si m-a ajutat foarte mult. Am pierdut in primul tur, dar am jucat trei ore. Dupa aceea am simtit ca pot juca tenis la nivel bun. Dupa Roma, dupa ce am invins-o pe Radwanska pe care credeam ca este imposibil sa o bat, am inteles ca pot surclasa jucatoare de top si ca pot fi la un nivel de top."

"Ultimul game in setul intai a fost foarte important pentru amandoua, Jankovici si-a consumat si ultimul challlenge atunci, dupa ce le consumase pe primele doua in primul game. Cred ca trebuie sa fi fost foarte tensionata daca a cerut doua challenge-uri chiar din primul game. Mi-a dat incredere ca a gresit mereu la challengeuri".



Australian Open: Dialog savuros cu Halep despre micsorarea sanilor: "Ce?"