Tenis

Antrenorul Serenei Williams o pune la respect pe Simona Halep

Antrenorul Serenei Williams a vorbit despre meciul pierdut de eleva sa in fata Simonei Halep si considera ca adevarata distanta de valoare dintre cele doua jucatoare de tenis nu este dat de acea intalnire, ci de cea din finala Turneului Campioanelor.

Patrick Mouratoglou, cel care o antreneaza pe Serena si se spune ca ii este mai mult decat atat, a declarat la cateva zile dupa finala de la Turneul Campioanelor ca diferenta dintre Serena Williams si Simona Halep este uriasa.

"In meciul pierdut in grupe cu Halep, Serenei nu i-a iesit nimic din joc. Apoi a reusit sa se mobilizeze enorm si in doar cateva zile si-a aratat adevarata valoare in finala", a spus Mouratoglou. El a ras practic cu buretele victoria de rasunet a romancei si a pus ca borna a valorii finala.

Totusi, chiar daca ar fi asa, Serena nu va uita cum a cautat mingile pe jos in meciul cu Halep din Grupa Rosie (foto sus), cel pe care il vom tine mereu minte si il vom astepta sa se repete in 2015.

Serena Williams a castigat duminica Turneul Campioanelor din Singapore, dupa ce a trecut de Simona Halep cu 6-0 6-3. Americanca fusese invinsa in grupe de Simona Halep cu 6-0 6-2, cea mai drastica infrangere a sa de cand este majora si prima pentru o jucatoare din Romania contra unui numar 1 mondial din tenis.

Williams a fost bucuroasa dupa finala din Singapore, fotografiindu-se astfel cu trofeul:



Antrenorul Serenei Williams o pune la respect pe Simona Halep