Roland Garros

Almagro, Tsonga si Ferrer in sferturi la Roland Garros

Nicolas Almagro a devenit, luni, al doilea spaniol, dupa David Ferrer, care se califica în sferturile de finala la turneul de tenis de la Roland Garros, dupa ce a trecut de sârbul Janko Tipsarevici, scor 6-4, 6-4, 6-4.
Ca si Ferrer, Almagro a ajuns în acest stadiu al competitiei de la Paris pentru a treia oara. Ca si Ferrer, el nu a mers mai departe, oprit de fiecare data de Rafael Nadal.

Almagro, numarul 12 mondial, alaturi de Nadal si Ferrer, nu a pierdut înca niciun set la turneul din acest an la Roland Garros.

Un alt jucator care a ajuns în sferturi este francezul Jo-Wilfried Tsonga, favorit numarul 5, calificat în premiera, dupa victoria din meciul cu elvetianul Stanislas Wawrinka (numarul 18), scor 6-4, 7-6 (8/6), 3-6, 3-6, 6-4.

Spaniolul David Ferrer s-a calificat în sferturi la Roland Garros pentru a treia oara în cariera, datorita victoriei, scor 6-3, 6-2, 6-0, din meciul cu Marcel Granollers, de luni.

Cap de serie numarul 6, Ferrer va încerca sa treaca în semifinale pentru prima oara, miercuri, în fata britanicului Andy Murray sau a francezului Richard Gasquet.

Ferrer, deja sfertfinalist în 2005 si 2008, este unul dintre cei trei jucatori, alaturi de Rafael Nadal si Nicolas Almagro, care nu a pierdut înca niciun set în acest an la Roland-Garros.

Mediafax


Almagro, Tsonga si Ferrer in sferturi la Roland Garros