Cupa Davis

Programul meciurilor din Cupa Davis dintre Romania si Ecuador

Iata aici programul meciurilor din confruntarea Romana - Ecuador, contand pentru Cupa Davis. Cel mai important jucator al ecuadorienilor, Nicolas Lapentti, nu va juca la simplu, fiind usor accidentat. Disputa conteaza pentru barajul Grupei Mondiale, iar partidele se disputa pe o arena special amenajata de FRT la Centrul National de Tenis (galerie foto).
Vineri, de la ora 11:30

Victor Hanescu - Ivan Endara

Adrian Ungur - Giovanni Lapentti

Sambata,  de la ora 12:00


Horia Tecau/ Victor Hanescu  - Nicolas/Giovanni Lapentti

Duminica, de la ora 11:30

Victor Hanescu - Giovanni Lapenti

Adrian Ungur - Ivan Endara

Romania intalneste Ecuador in barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis, cele cinci meciuri urmand a avea loc la Centrul National de Tenis intr-o arena special construita de Federatia Romana de Tenis cu ocazia acestui eveniment.

Ziua de vineri incepe la 11:30 cu intalnirea Victor Hanescu-Ivan Endara, aceasta fiind urmata de disputa Adrian Ungur-Giovanni Lapentti. Sambata este programat meciul de dublu, cu incepere de la ora 12, pentru ca duminica, de la 11:30, sa se desfasoare ultimele doua meciuri de simplu.

Arena are o capacitate de 3200 de locuri, iar pretul unui tichet de acces pentru o zi este de 50 lei. De asemenea, doritorii isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 100 lei.

Onlinesport
foto: tenisarena


Programul meciurilor din Cupa Davis dintre Romania si Ecuador