Australian Open

Performanta carierei pentru Cirstea la Australian Open

Sorana Cirstea se afla in fata celei mai mari performante la turneul de Mare Slem de la Melbourne, dupa ce a invins-o pe poloneza Urszula Radwanska, scor 1-6, 6-2, 6-3, intr-o partida din turul al doilea.
Primul set a durat doar 26 de minute si a fost la discretia mezinei familiei Radwanska. Clasata pe locul 59 WTA, Cirstea a revenit in urmatoarele doua acte si s-a impus in final pentru a semna cea mai buna performanta a sa la Australian Open.

Urmatoarea adversara pentru Cirstea va fi italianca Sara Errani (48 WTA), care a invins-o in doua seturi pe rusoaica Nadia Petrova, cu 6-2, 6-2.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent, jucatoarea din Italia castigand doua dintre dispute. Ultima partida a fost jucata in 2011 pe zgura de la Marbella, unde Errani s-a impus in primul tur in set decisiv.

Asadar Romania este reprezentata in turul trei al tabloului feminin de simplu de doua jucatoare, in afara Soranei Cirstea mai fiind calificata in aceasta faza a competitiei si Monica Niculescu.

Hanescu continua la dublu

Eliminat in primul tur al turneului de simplu, Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de dublu. Hanescu face pereche cu belgianul Olivier Rochus, iar cei doi i-au depasit in primul tur pe pe favoritii 9, austriecii Oliver Marach si Alexander Peya, cu 7-6, 4-6, 7-5.

Intr-o alta partida din turneul masculin de dublu, Tecau si Lindstedt au învins în primul tur, cu scorul de 6-3, 7-6 (8/6), cuplul Andreas Siljestrom/Igor Zelenay (Suedia/Slovacia), si vor întâlni în runda secunda perechea australiana Colin Ebelthite/Marinko Matosevic.

Onlinesport


Performanta carierei pentru Cirstea la Australian Open