Tenis

Adrian Ungur, singurul roman ajuns in sferturi la Brasov

Jucatorul Adrian Ungur s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului Challenger de la Brasov, dotat cu premii totale in valoare de 30.000 de euro.
Cap de serie numarul 2, Ungur (127 ATP) a trecut in optimile de finala de Catalin Gard (335 ATP), cu 6-1, 7-5.

Tenismenul convocat de Andrei Pavel in echipa de Cupa Davis a Romaniei pentru meciul cu Ecuador din barajul Grupei Mondiale il va intalni pentru un loc in semifinale la Brasov pe italianul Alesio Di Mauro.

Sportivul din Cizma l-a invins in turul secund pe Razvan Sabau la capatul a trei seturi extrem de disputate, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Intr-o alta partida, francezul Eric Prodon l-a invins pe Marius Copil, cu 6-4, 6-4, jucatorul din Hexagon urmand a-l intalni in sferturi pe italianul Daniele Giorgini.

Acesta din urma a avut nevoie de trei seturi si de foarte multa rabdare pentru a-l invinge pe slovacul Pavol Cervenak, cu 7-6 (5), 5-7, 6-4.

In celelalte doua sferturi de vineri se vor intalni Guillermo Alcade (Spania) cu Andreas Haider-Maurer (Austria) si Jaroslav Pospisil (Cehia) cu Matteo Trevisan (Italia).

Turneul de la Brasov se va incheia duminica, invingatorul urmand sa fie recompensat cu 4.300 de euro si 80 de puncte in clasamentul mondial ATP.

Onlinesport


Adrian Ungur, singurul roman ajuns in sferturi la Brasov