Tenis

Simona Halep: "Mi-am micsorat sanii pentru ca erau prea grei"

La un an de la operatia de micsorare a sanilor, Simona Halep explica motivele pentru care a recurs la aceasta metoda care a fost criticata de mai multi barbati din toate colturile lumii.
"Greutatea sanilor imi crea probleme. Ma faceau sa ma simt inconfortabil in timpul jocurilor. Nu imi placeau nici in viata de zi cu zi. As fi facut o operatie chiar daca n-as fi facut sport", a spus Simona Halep in Daily Mail.

In momentul in care a anuntat ca intentioneaza sa-si micsoreze sanii, fanii Simonei Halep din toate colturile lumii au creat o petitie prin care au incercat sa o convinga sa se razgandeasca si, desi s-au strans cateva mii de semnaturi, romanca nu a putut fi intoarsa din drum.

Simona Halep nu a fost prima sportiva care a recurs la aceasta operatie. Atleta Jana Pittman-Rawlinson si-a pus silicoane dupa nasterea primului sau baiat, insa a fost nevoita sa le scoata, din dorinta de a-si mari sansele la Olimpiada din 2012.

"Iubeam sa am sanii mari, dar nu am vrut sa imi fac tara de ras. De fiecare data cand concuram eram panicata ca as putea sa-mi dezamagesc tara din cauza vanitatii mele", a explicat ea.

Onlinesport


Simona Halep: "Mi-am micsorat sanii pentru ca erau prea grei"