Tenis

Alexandra Dulgheru: "Sper ca la Roland Garros sa trec de primul tur"

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, care si-a pastrat, sâmbata, titlul WTA la Varsovia, a declarat ca spera ca la al doilea turneu de Grand Slam al anului, de la Roland Garros, sa treaca de primul tur, informeaza AFP.

"Planul meu minim la Paris este sa trec de primul tur. Însa, sincera sa fiu, sper sa ma bucur de mai multe jocuri", a declarat Alexandra, numarul 32 mondial, care împlineste, la 30 mai, 21 de ani, si care are doua titluri WTA în palmares, ambele la Varsovia.

În primul tur la Roland Garros, Alexandra Dulgheru (locul 32 WTA), cap de serie numarul 31, va evolua împotriva jucatoarei Lucie Hradecka (Cehia), locul 71 WTA.

Românca si-a pastrat, sâmbata, titlul la Varsovia, dupa ce a trecut în finala de chinezoaica Zheng Jie, scor 6-3, 6-4.

Debutul meciului a fost în avantajul româncei, care a condus, scor 5-2. În al doilea set, jocul s-a echilibrat pâna la 2-2. Zheng Jie a facut atunci break pentru a se detasa la 4 -2. Însa Dulgheru a revenit, a câstigat urmatoarele patru game-uri si meciul.

"Începusem sa resimt oboseala, iar adversara mea a fost foarte puternica. Însa am reusit sa-mi revin, lucru ce mi-a permis sa câstig", a declarat Alexandra Dulgheru.

Mediafax



Alexandra Dulgheru: "Sper ca la Roland Garros sa trec de primul tur"