Tenis

Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vandut intr-o jumatate de ora

Cele trei sute de bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre Romania si Rusia s-au vandut in aproximativ o jumatate de ora, cu toate ca nici Federatia Romana de Tenis, si nici reprezentantii Salii Transilvania nu au anuntat ca biletele au fost pus in vanzare marti dimineata.
Biletele au fost procurate de persoanele care au aflat din alte surse decat cele oficiale ca se vand biletele.

Astfel, sute de sibieni care si-ar fi dorit sa participe la competitia ce se desfasoara pentru al doilea an consecutiv in orasul de pe Cibin vor vedea meciurile doar la televizor.

Federatia Romana de Tenis spune ca nu a avut nicio legatura cu vanzarea biletelor, de care s-a ocupat exclusiv Sala Transilvania.

"Conform procedurii si a contractului care a fost semnat de catre mine, noi am predat astazi de dimineata (marti - n.r.), mai bine spus Executivul federatiei, trei sute de bilete catre directorul Salii Transilvania. Procedura vanzarii biletelor nu ne mai apartine, deci, conform contractului, noi ne-am facut datoria, am predat biletele si de acolo mai departe puteti intreba. De asemenea, organigrama biletelor nu imi apartine, fosta conducere a decis, biletele se fac la imprimeria nationala, sunt o mie de invitatii care nu pot fi puse spre vanzare, cerinta Salii Transilvania a fost de 150 de bilete, deci cu 50 mai mult decat anul trecut. Noi am facut acest efort si am mai pus 150 de bilete spre vanzare", a declarat presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir.

Directorul Salii Transilvania, Victor Cornea, a declarat, insa, ca nu stia ca trebuie sa anunte punerea in vanzare a biletelor si ca a ales sa faca repede acest lucru de cum a intrat in posesia lor, pentru a evita problemele.

"Nu stiam ca este o practica sa se anunte punerea in vanzare a biletelor. Federatia ne-a adus trei sute de bilete, nu ne-a spus ca trebuie sa anuntam. Le-am pus in vanzare la casa de bilete a salii, in prezenta unui delegat al FRT, eu sunt gazda, eu nu sunt organizator, atat pot sa va spun", a spus Victor Cornea.

Echipa de Cupa Davis a Romaniei va intalni Rusia , in primul tur al Grupei Mondiale, meciul urmand sa aiba loc in Sala Transilvania din Sibiu, in perioada 6-8 martie.

Anul trecut, cele circa o suta de bilete puse in vanzare la Sibiu pentru meciul de Cupa Davis dintre Romania si Franta au fost vandute in aproximativ 30 de minute, spre nemultumirea celor prezenti.

Mediafax


Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vandut intr-o jumatate de ora