Tenis

Andy Murray a castigat turneul Masters de la Madrid

Tenismenul scotian Andy Murray, cap de serie numarul 4, a castigat duminica finala turneului Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins pe francezul Gilles Simon cu scorul de 6-4, 7-6, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Murray a acces in ultimul act al turneului dupa ce l-a eliminat in semifinale pe elvetianul Roger Federer, pe care l-a invins cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5.

De partea cealalta, francezul Gilles Simon s-a calificat in finala dupa ce l-a invins sambata pe liderul mondial Rafael Nadal, scor 3-6, 7-5, 7-6, intr-un meci care a durat 3 ore si 22 de minute.

Perechea poloneza Fyrstenberg/Matkowski a castigat Mastersul de la Madrid
 
Cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski s-a impus duminica in fata perechii Mark Knowels (Bahamas)/Mahesh Bhupathi (India), scor 6-4, 6-2, in finala turneului Masters de la Madrid dotat cu premii in valoare de 2.270.000 de euro.

Pentru victoria lor, Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski au primit un cec in valoare de 111.000 de euro si 500 de puncte ATP, in timp ce Mark Knowles si Mahesh Bhupathi au luat 63.500 de euro si 350 de puncte.

Acesta este titlul cu numarul 2 din acest sezon pentru polonez si al optulea din toata cariera.

Venus Williams a castigat turneul de la Zurich
 
Americanca Venus Williams, cap de serie numarul 3, s-a impus duminica in fata italiencei Flavia Pennetta, scor 7-6, 6-2, in cadrul finalei turneului de la Zurich dotat cu premii de 600.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Italianca a trecut in turul 2 de Jelena Jankovic, cap de serie numarul 1, in timp ce Venus Williams a invins-o in semifinale pe Ana Ivanovic, cap de serie numarul 2.

Acesta este cel de-al 38-lea titlu WTA cucerit de americanca. Venus Williams mai are trecut in palmares sapte titluri de Mare slem.

Pentru victoria sa, Venus Williams a incasat un cec in valoare de 95.500 de dolari si 275 de puncte WTA, in timp ce Pennetta a luat pentru prezenta in ultimul act al competitiei un cec de 51.000 de dolari si 190 de puncte WTA.
 
NewsIn



Andy Murray a castigat turneul Masters de la Madrid