Tenis

Andrei Pavel: "De la anul as putea sa fiu pe banca in locul lui Marcu"

Tenismenul roman Andrei Pavel a declarat, vineri, dupa victoria lui Victor Hanescu in fata lui Smodev Devvarman, ca vrea sa se implice mai mult in tenisul din Romania si chiar ar putea deveni capitan nejucator al selectionatei tricolore.
"Am de gand sa ma implic mai mult in tenisul romanesc, chiar de la anul s-ar putea sa fiu in locul lui Marcu pe banca. Sper sa mai joc totusi cateva turnee inainte de asta", a afirmat Andrei Pavel.

Referitor la prima zi din intalnirea Romania-India, Pavel a spus ca a crezut in victoriile celor doi romani: "A fost cel mai bun meci de Cupa Davis facut de Hanescu. A jucat un tenis de primii 10, a fost un antrenament pentru el. La Crivoi am avut emotii, dar la Hanescu mi-am dat seama ca se distreaza cu adversarul sau".

Fostul tenismen Ilie Nastase a vorbit la randul sau despre victoriile celor doi romani: "Crivoi s-a comportat bine la cel de-al doilea meci al sau in Cupa Davis. La Hanescu mi-am dat seama inca din primul set ca va castiga".

Dupa prima zi, Romania conduce India cu 2-0, dupa ce Victor Crivoi l-a invins pe Prakash Amritraj, scor 7-5, 5-7, 6-2, 6-2, iar Victor Hanescu s-a impus in fata lui Smodev Devvarman, scor 6-3, 6-1, 6-0.

NewsIn


Andrei Pavel: "De la anul as putea sa fiu pe banca in locul lui Marcu"