Tenis

Andrei Pavel a devenit cetatean de onoare al municipiului Constanta

Tenismenul Andrei Pavel a devenit, vineri, cetatean de onoare al municipiului Constanta, dupa ce consilierii locali au votat in unanimitate in favoarea decernarii titlului, in sedinta Consiliului Municipal Local Constanta, transmite corespondentul NewsIn.


"Este o mare onoare pentru mine sa fiu cetatean de onoare al orasului meu natal. Am emotii mai mari decat pe suprafata de joc. Cu toate ca in ultimii 12 ani am fost implicat in multe turnee si am trecut foarte rar pe acasa, m-am mandrit tot timpul cu orasul meu, cu Romania, si acum sa iau un premiu e un lucru incredibil. E o incununare a succeselor mele, practic culeg roadele muncii mele si ma bucur ca domnul primar a acceptat", a declarat, pentru NewsIn, Andrei Pavel.

Consilierii locali i-au propus sportivului o colaborare pe viitor, pentru a face la Constanta o scoala de tenis, cu implicarea autoritatilor locale, iar acesta a fost de acord.

Cu aceasta ocazie, Andrei Pavel a recunoscut din nou ca se gandeste sa puna capat carierei sportive: "Din pacate, urmeaza o pauza de 6 luni, deoarece sunt accidentat la spate. Apoi incerc sa joc ultimele 3 concursuri ale carierei mele, care sunt, poate, US Open, Openul de la Bucuresti, ca sa imi iau ramas bun de la publicul din Romania, si Cupa Davis".

NewsIn



Andrei Pavel a devenit cetatean de onoare al municipiului Constanta