Tenis

Llodra confirma, la randul sau, coruptia din tenis

La o zi dupa ce jucatorul francez Arnaud Clement afirmase ca a primit in trecut propunerea de a truca un meci, un alt jucator, conationalul si partenerul sau de dublu, Mickael Llodra, recunoaste ca si el a primit o propunere similara.

"Eram in camera de hotel cand cineva a venit si mi-a spus sa nu trag foarte tare in meciul de a doua zi. S-a intamplat in urma cu patru ani. Am spus 'nu' si am plecat", a declarat Llodra, citat de BBC.

Jucatorul francez admite ca exista mai multi jucatori in circuitul profesionist cu povesti similare, care sa fi primit oferte de 'a tranti' meciuri.

"Avem sentimentul ca multi jucatori au primit astfel de oferte. Se discuta mult in circuit pe baza acestui subiect. Oriunde exista bani in joc se vor gasi si multi corupti", a mai adaugat Llodra.

Intregul scandal al meciurilor trucate in tenis a pornit de la intalnirea dintre Nikolay Davydenko si Martin Vassallo Arguello de la Sopot, cand numarul patru mondial a abandonat surprinzator acuzand o accidentare la picior, dupa ce castigase primul set.

Onlinesport



Llodra confirma, la randul sau, coruptia din tenis