Tenis

Williams castiga dramatic la Miami

Serena Williams a reusit sa castige dramatic finala Mastersului de la Miami, dupa ce in primul set a fost umilita de Justine Henin cu 6-0. Americanca a revenit in seturile urmatoare, pe care si le-a adjudecat cu 7-5 si 6-3.

Justine Henin a inceput extraordinar de bine meciul si si-a adjudecat primul set cu 6-0, umilind-o pe Serena Williams. Lucrurile mergeau bine pentru belgianca in setul secund, dar momentul psihologic al setului secund a fost la 5-4 pentru Henin, cand jucatoarea clasata pe locul 1 in clasamentul WTA a avut doua mingi de meci si serviciul, dar a pierdut game-ul facand o dubla greseala.

Serena Williams a castigat al doilea set cu 7-5 si a reusit sa aiba 3-0 in setul decisiv, datorita moralului bun. Justine a dat semne de revenire, dupa ce a salvat o minge de break la 3-0, dar americanca a reusit sa treaca peste acest moment, si, mai mult,  cand conducea cu 5-3, iar Henin avea 3 mingi de break, a reusit sa revina si sa castige setul cu 6-3.

Serena Williams a reusit sa castige pentru a patra oara Mastersul de la Miami si a intrat in posesia unui cec in valoare de 495 mii de dolari. Invinsa din aceasta partida, Justine Henin, va primi si ea un cec de aproximativ 250 mii de dolari.

Onlinesport: Cristian Soitu



Williams castiga dramatic la Miami