Tenis

Canas si Djokovic, in finala Mastersului de la Miami

Finala celui de-al doilea turneu Masters din acest an, gazduit pe terenurile complexului de la Key Byscayne, se va disputa intre sarbul Novak Djokovic si argentinianul Guillermo Canas.
Revenit dupa o ssupendare de 15 luni pentru dopaj, Guillermo Canas a intrat in istoria turneului de la Miami, devenind primul jucator venit din calificari, care ajunge in finala.

"Ma simt foarte bine. L-am invins pe Roger Federer de doua ori in doua saptamani, iar acum sunt in finala. Este un vis pentru mine", a declarat Canas, dupa meciul castigat in seminale in fata croatului Ivan Ljubicic, scor 7-5, 6-2.

Canas s-a concentrat mai bine in punctele cheie ale meciului, fructificand toate cele trei sanse de break avute, in timp ce croatul Ljubicic a avut sapte sanse de a castiga pe serviciul oponentului sau, fara a converti insa vreuna.

In a doua semifinala, Novak Djokovic l-a invins fara drept de apel pe scotianul Andy Murray, sor 6-1, 6-0, sarbul de 19 ani calificandu-se in a doua finala consecutiva de Masters Series, dupa cea jucata la Indian Wells in compania lui Rafael Nadal. Cei doi s-au mai intalnit si in semifinalele de la Indian Wells, deznodamantul fiind acelasi ca la Miami, cu Djokovic calificat in finala.

Onlinesport


Canas si Djokovic, in finala Mastersului de la Miami