Volei

Adversare din Franta, Belarus si Olanda pentru romani in Challenge Cup

Echipele din Romania implicate in saisprezecimile de finala ale Challenge Cup la volei vor intalni in aceasta faza adversare din Franta, Belarus si Olanda, s-a stabilit in urma tragerii la sorti ce a avut loc, vineri, la Luxemburg.

Astfel, la feminin echipa CSU Targu Mures va juca impotriva formatiei franceze Rocheville Le Cannet, Dinamo va intalni gruparea Kommunalnik Mogilev din Belarus si Unic Piatra Neamt va avea o adversara din Franta, USSP Albi.

La masculin, Tomis Constanta va intalni echipa olandeza DOC Stap Orion Doetinchem, iar LPS Piatra Neamt va juca impotriva gruparii Metallurg Zhlobin (Belarus).

"Ne va fi foarte greu in urmatoarea faza, pentru ca dam peste o formatie ce a probat experienta acumulata in cadrul cupelor europene. Ne punem mari sperante ca vom reusi sa ne «agatam» de un set sau doua in meciul tur, anuntat in Franta, astfel incat la retur, in sala noastra de la Piatra Neamt, sa transam calificarea", a declarat presedintele clubului Unic Piatra Neamt, Vasile Ouatu.

Pentru a afla cat mai multe detalii despre jocul si componentele formatiei franceze, oficialii de la Unic spun ca vor incerca sa dialogheze cu fosta lor jucatoare, Florentina Nedelcu. "Echipa unde activeaza ea acum joaca tot in campionatul francez si ne-ar putea da multe informatii despre adversara noastra. Florentina va intalni cu echipa sa pe Gaz Targu Mures", a mai spus finatatorul de la Unic.

Meciurile din saisprezecimile de finala ale Challenge Cup, atat la masculin cat si la feminin, vor avea loc la 10 si 17 decembrie.

Mediafax



Adversare din Franta, Belarus si Olanda pentru romani in Challenge Cup