Sporturi de iarna

Clasare modesta pentru Mosoiu la sprintul de la Hochfilzen

Biatlonistul roman Cristian Marian Mosoiu s-a clasat pe un modest loc 82 in proba de sprint 10 kilometri desfasurata vineri la Hochfilzen (Austria) in etapa a doua a Cupei Mondiale la Biatlon. Concursul a fost castigat de rusul Dmitri Yaroshenko (foto).

Plecat cu numarul 18 pe pieptar, Mosoiu a avut o singura ratare in poligon la tragerea din picioare, dar a pierdut timp pretios la schi, incheind cei zece kilometri programati cu o intarziere de 3:24.6 fata de primul clasat.

In urma acestui rezultat Mosoiu a ratat prezenta la startul probei de Pursuit 12.5 kilometri, care se va desfasura sambata si la care participa primii 60 de sportivi clasati la sprint.

FORUM: Comentati etapa de la Hochfilzen

Concursul de sprint a fost castigat in premiera de rusul Dmitri Yaroshenko, 31 de ani, acesta depasindu-l cu 37.7 secunde pe norvegianul Ole Einar Bjoerndalen, liderul Cupei Mondiale. Pe ultima treapta a podiumului s-a clasat un alt reprezentant al Rusiei, Andrei Makoveev, care i-a suflat locul trei suedezului Carl Johan Bergman pentru nuami 4.2 secunde.

In proba de sprint de la Hochfilzen au concurat 101 sportivi, grecul Athanassios Tsakiris fiind singurul care nu a ajuns la final abandonand dupa patru ratari in poligon.

Onlinesport



Clasare modesta pentru Mosoiu la sprintul de la Hochfilzen