Cupa Mondiala de Rugby 2011

Anglia a tremurat in fata Argentinei

Echipa Angliei s-a impus in fata Argentinei, scor 13-9 (3-6), intr-o partida contand pentru Grupa B a Cupei Mondiale de rugby.
Pumele argentiniene au conduc cu 6-3 la pauza si cu 9-3 in debutul partii secunde, fiind foarte aproape de o mare victorie.

Cu un Johnny Wilkinson intr-o forma foarte slaba, decarul englez ratand nu mai putin de patru lovituri de pedeapsa, Anglia a fost salvata de rezerva Ben Youngs, care a reusit singurul eseu al meciului cu 12 minute inaintea finalului.

Wilkinson a contribuit in final cu opt puncte, transformand doua lovituri de pedeapsa si eseul lui Youngs, in timp ce punctele argentinienilor au fost aduse de Felipe Contepomi, Martin Rodriguez (2).

Intr-o partida din Grupa A, Franta a invins Japonia, cu 47-21, toate punctele formatiei asiatice fiind marcate de James Arlidge, jucator de origine neo-zeelandeza.

Cocosii galici au marcat nu mai putin de sase eseuri prin Pierre (4), Trinh-Duc (11), Clerc (34), Nallet (70), Pape (77) si Parra (80). Trei dintre incercari au fost transformate de Dmitri Yachvili, care a adus alte noua puncte din lovituri de pedeapsa.

Fiji a invins Namibia, cu 49-25, in prima partida a Grupei D, obtinand punctul bonus ofensiv acordat pentru marcarea a cel putin patru eseuri. Fijienii au reusit sa culce de sase ori balonul in terenul de tinta namibian, patru dintre incercari fiind aduse de Vereniki Goneva.

Onlinesport


Anglia a tremurat in fata Argentinei