Hochei

Pittsburgh Penguins s-a impus in prelungiri cu New York Rangers

Mai erau 78 secunde din timpul regulamentar al reprizei suplimentare, cand Jordan Staal a deviat pucul in poarta bravului Henrik Ljundqvist, portar al echipa New York Rangers care a aparat nu mai putin de 50 suturi pe intreaga durata a partidei din Madison Square Garden.
Penguins s-a impus cu 5-4, urcand pe prima pozitie in clasamentul Diviziei Atlantic dupa ce a adunat un total de 80 puncte. New Jersey Devils a coborat pe locul secund, dar are doua meciuri mai putin disputate.

Rangers a deschis scorul prin Artem Anisimov, dar oaspetii de la Penguins au intors rezultatul in urma reusitelor semnate de Chris Kunitz (gol in situatie de cinci contra trei) si Jordan Staal. Gazdele au egalat prin Chris Drury intr-o situatie de superioritate numerica pe gheata.

Partea secunda a apartinut lui Rangers, Michal Rozsival si Brandon Dubinksy marcand pentru 4-2 in minutul 12:49. Sydney Crosby si Chris Kunitz au pasat decisiv pentru reusita lui Michael Rupp (14:23), Pittsburgh relansand partida inaintea ultimului sfert.

Acelasi Kunitz a pasat din nou decisiv pentru reusita lui Alex Goligovski din repriza a treia, astfel ca meciul a intrat in prelungiri, unde echipa din Pittsburgh a avut prim planul cu patru suturi pe poarta, spre deosebire de NY Rangers care a expediat un singur sut in ultimele 23 minute efective de joc.

Alte rezultate:

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 3-2

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning 5-4

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators 4-1

Atlanta Thrashers - New York Islanders6-3

Nashville Predators - Los Angeles Kings 4-2

Dallas Stars - Saint Louis Blues 1-6

Phoenix Coyotes - Colorao Avalanche 3-1

San Jose Sharks - Montreal Canadiens 3-2

Onlinesport


Pittsburgh Penguins s-a impus in prelungiri cu New York Rangers