Hochei

Ottawa a castigat meciul cu New York Rangers

Canadienii de la Ottawa au reusit sa invinga in deplasare, 3-1, pe New York Rangers, intr-o seara in care Dallas s-a impus usor in fata Montrealului, 4-1, iar New Jersey a reusit sa castige intalnirea cu Calgary printr-un gol inscris in primul minut de prelungire dupa ce la capatul celor trei perioade tabela indica 0-0.
Rangers a deschis scorul prin Gomez in minutul 4, Ottawa a revenit spre finalul primei parti prin reusita lui Jason Spezza. Au mai urmat inca doua perioade terminate cu acelasi scor, 1-0 pentru Senators, Kelly si Fisher punctand pentru cea de-a 16-a victorie din 20 de meciuri impotriva new-yorkezilor din sezonul 2002-2003 si pana acum.

In celalalt meci al serii, Dallas a rupt imediat echilibrul odata cu golurile din prima perioada ale lui Miettinen si Morrow. Montreal s-a tinut bine in partea secunda, insa au fost pedepsiti crunt in ultima perioada cand au mai incasat doua pucuri in poarta in primele cinci minute, vinovati de acest lucru fiind Mike Ribeiro si Stuart Barnes. Markov a inscris in minutul 14 unicul gol al oaspetilor si Dallas Stars-Montreal Canadiens s-a incheiat 4-1.

Alte scoruri inregistrate:

Columbus Blue Jackets - Nashville Predators  1-3 (Fritsche/Legwand, Dumont, Ortmeyer)

Saint Louis Blues - Atlanta Thrashers  2-3 (Jackman, Tkachuck/Kovalchuck, Recchi, Hossa)

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers  3-2 (Seabrook de doua ori, Sharp/Gilbert, Penner)

Calgary Flames - New Jersey Devils  0-1 (Elias)

Colorado Avalanche - Vancouver Canucks 3-1 (Svatos, Mccormick, Brunette/Pyatt)

Onlinesport


Ottawa a castigat meciul cu New York Rangers