Handbal

Adina Fiera: "Ii rugam pe fani sa ne ierte!"

Handbalista Adina Fiera le-a cerut iertare fanilor la finalul meciului de luni cu Croatia, scor 27-28, în urma caruia România a ratat calificarea în sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia.
"Nu pot sa ma bucur ca am fost declarata cea mai buna jucatoare a meciului, important era rezultatul echipei. Ies din teren, ca toate fetele, multumite ca am dat tot ce am putut. Atât s-a putut azi.

"Daca sunt oameni care nu au vazut ca azi pe teren ne-am lasat sufletul... Macar cu atât ramânem, ca ne-am luptat pâna la capat. Stiu ca am condus, am fost conduse. Nu putem da vina pe arbitri. Am cedat poate putin pe final, mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele. Probabil nici fetele nu sunt bine. Mi-am propus sa nu plâng, desi alte fete o fac.

"Îmi pare rau pentru fetele pentru care a fost ultimul Mondial. Am mai jucat cu Croatia, nu ne-a pus niciodata probleme. Daca luam în considerare ca noi n-am evoluat prea bine la acest turneu, orice adversar a fost dificil.

"Trebuie sa învatam sa si pierdem, asa e în sport. Azi iesim de pe teren cu capul sus. E greu sa transmit un mesaj fanilor. Pot sa le multumesc ca sunt alaturi de noi si sa ne ierte ca i-am dezamagit de data asta. Nu ne-am gândit ce va urma daca pierdem, pentru ca ne-am decis sa câstigam, dar acum nu mai conteaza nimic", a spus Fiera la Dolce Sport.

Echipa nationala de handbal feminin a României a ratat calificarea în sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia, dupa ce a fost învinsa, luni, de reprezentativa Croatiei, scor 28-27 (15-18), în optimile de finala ale competitiei.

Mediafax


Adina Fiera: "Ii rugam pe fani sa ne ierte!"