Handbal

Radu Voina despre grupa Oltchimului: "Ideal ar fi sa batem tot"

Antrenorul formatiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca adversarele din grupa doi principala a Ligii Campionilor sunt extrem de puternice, dar la acest nivel nu se poate vorbi de echipe usoare.
"Nu pot spune decât ca trebuie sa jucam. La acest nivel nu sunt echipe usoare, nu mai putem vorbi de dificultate. Obiectivul nostru e jucarea finalei si ideal ar fi sa batem tot, cum se numesc adversarele, nu mai e important, daca vrem sa atingem obiectivul. La prima vedere, dubla cu Buducnost ar decide liderul din grupa, dar surprize s-au mai vazut", a declarat antrenorul Oltchimului, Radu Voina, pentru MEDIAFAX.

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea si-a aflat, marti, adversarele din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor, la tragerea la sorti de la Viena, acestea fiind Buducnost (Muntenegru), RK Krim Mercator (Slovenia) si Metz Handball (Franta).

În grupele preliminare, Oltchim a încheiat cu un bilant de cinci victorii si o înfrângere, acumulând 10 puncte, cu care a fost liderul grupei D.

Obiectivul sezonului pentru formatia antrenata de Radu Voina este jucarea finalei. Trofeul este detinut de Larvik HK (Norvegia).

Mediafax


Radu Voina despre grupa Oltchimului: "Ideal ar fi sa batem tot"