Handbal

Alin Sania: "E pacat ca un oras precum Craiova sa nu aiba echipa in prima liga"

Handbalistul Alin Sania a declarat, vineri, ca este pacat ca un oras precum Craiova sa aiba echipa doar în liga a doua sau chiar a treia, însa a mentionat ca va ramâne suporterul formatiei de fotbal Universitatea Craiova indiferent de esalonul în care va evolua.
"Am multi prieteni care de vreo 2 luni ma cam iau la misto, pentru mine ca oltean e dureros, dar sper sa-si revina, sa avem din nou o echipa care sa reprezinte
Oltenia.

"E pacat ca un oras cu atâtia suporteri sa aiba echipa doar în liga a doua sau chiar a treia. Chiar daca echipa va juca în divizia D eu voi ramâne un
fan, sunt oltean si nu pot sa ma schimb. Am facut pariuri, credeam ca Universitatea se va califica în cupele europene, dar uita-te ca a ajuns în B sau C", a spus handbalistul. 

El a mentionat ca spera ca cineva sa investeasca din nou, pentru a "recladi echipa": "Va exista un om dispus sa investeasca fara limite, care sa vrea sa faca performante. Si acum s-a investit, dar nu cred ca a fost o strategie mai buna. S-a investit mult, dar fara un plan bine pus la punct. Autoritatile sau oamenii cu bani din zona ar fi bine sa puna umarul, sa recladeasca echipa, sa o aduca acolo unde îi este locul, în prima liga. Sper sa se rezolve cumva, nu stiu, domnul Mititelu, alta persoana".

Alin Sania, component al formatiei germane MT Melsungen, a glumit, spunând ca ar putea juca fotbal, ca fundas central, si ca ar fi dispus sa negocieze pentru Universitatea Craiova. "Fac miscare, face parte din programul de antrenament. Mai greu sa trec la fotbal, ramân pe handbal momentan. Mai târziu poate vin si pe la fotbal pentru o miscare, dar ca profesionist e greu acum, vârsta nu îmi mai permite.

"Poate prin liga a treia m-as descurca daca fac câteva antrenamente, un libero, un fundas cred ca ar fi bine. Ca fundas central cred ca m-as descurca cel mai bine. Sar bine la cap, nu alerg mult. As putea face un DVD cu mine, dar domnul Mititelu are alte probleme pe cap, nu îi arde lui de DVD-uri. Pentru Craiova as  mai lasa si eu la pret, daca era alta echipa eram scump, dar pentru Craiova as fi dispus sa negociez", a spus jucatorul.

Mediafax



Alin Sania: "E pacat ca un oras precum Craiova sa nu aiba echipa in prima liga"