Handbal

Anja Andersen a fost demisa de la Oltchim

Antrenoarea Anja Andersen a fost demisa, luni, de la conducerea tehnica a echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, în urma înfrângerii suferite de formatia româna în partida cu Itxako, de duminica, informeaza ekstrabladet.dk, care-l citeaza pe managerul fostei jucatoare, Lasse Zall.
Potrivit sursei citate, gruparea din Vâlcea a activat o clauza din contractul antrenoarei si a renuntat la serviciile acesteia.

În acest moment presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, discuta cu managerul Constantin Roibu pentru numirea noului antrenor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Favorit pentru preluarea functiei de antrenor principal al campioanei României este selectionareul nationalei feminine, Radu Voina.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 25-22 (11-12), de formatia spaniola Itxako Navarra, în etapa a IV-a a grupei I a Ligii Campionilor, înregistrând astfel a doua înfrângere în aceasta faza a competitiei.

Mediafax



Anja Andersen a fost demisa de la Oltchim