Handbal

Anja Andersen, incantata de jocul defensiv al Oltchimului

Antrenoarea echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Anja Andersen, a declarat, duminica, dupa victoria din meciul cu Buducnost, scor 21-20, ca aceasta partida a fost cea mai buna a gruparii vâlcene din punct de vedere al apararii, din câte a vazut pâna în prezent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Echipa a jucat bine, fetele s-au completat excelent. Este cel mai bun meci facut de Oltchim în aparare din câte am vazut eu. Azi am folosit toate handbalistele din lot. Și cele care au ramas în afara echipei au stat în tribuna, aproape de teren și au știut sa-și mobilizeze colegele. Publicul a fost minunat, suntem norocoși sa avem așa spectatori. E normal ca handbalistele sa joace pe mai multe posturi, aceasta este handbalul viitorului", a spus Andersen.

Antrenoarea daneza a mai spus ca în sezonul viitor Oltchim este favorita la câștigarea Ligii Campionilor: "Sa nu se înțeleaga ca nu vom încerca și în acest sezon, nici vorba. Va spun doar ca în sezonul viitor pot garanta ca vom câștiga trofeul".

Extrema Iulia Pușcașu a declarat ca a simțit ca Oltchim va câstiga meciul cu Buducnost. "Azi am câștigat cu sufletul. Asta ne-a și spus Anja Andersen la început, sa simțim handbalul, sa-l jucam mai mult cu inima. Am simțit ca vom câștiga, am luptat pâna în ultima secunda. Azi am întâlnit un adversar valoros. Oricum, toate suntem impresionate placut de noul antrenor, în trei zile am facut atât de multe, este senzațional".

Valeria Beșe considera ca victoria a fost obținuta cu greu: "Am întâlnit o echipa foarte puternica, știam asta, știam ca va trebui sa muncim mult pentru a ne impune. Mai avem multe meciuri de jucat, este o grupa dificila", a afirmat sportiva.

Interul Oltchimului a mai spus ca și ea a fost surprinsa de cerința antrenorului de a juca pe postul de pivot: "Pentru mine nu este o noutate, la Zalau am mai jucat pivot. Recunosc ca am fost surprinsa, dar joc oriunde o cere antrenorul".

Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 21-20 (13-12), formatia muntenegreana Buducnost Podgorica, într-un meci contând pentru grupa principala I a Ligii Campionilor.

Mediafax



Anja Andersen, incantata de jocul defensiv al Oltchimului