Handbal

Arbitri romani la Campionatul Mondial de handbal masculin

Federatia Internationala de Handbal a anuntat cuplurile de arbitri, care vor oficia la Campionatul Mondial masculin, din Suedia, printre care se numara si cel format din Bogdan Nicolae Stark si Romeo Mihai Stefan.

La Campionatul Mondial din Suedia vor oficia meciuri 18 cupluri de arbitri, printre care si cel format din românii Stark-Stefan. Celelalte cupluri provin din Algeria, Argentina, Brazilia, Coasta de Fildes, Cehia, Danemarca, Spania, Franta, Germania, Iran, Macedonia, Norvegia, Slovenia, Slovacia, Suedia si Emiratele Arabe Unite.

Meciul de deschidere al CM din Suedia va avea loc în 13 ianuarie, între Suedia si Chile, celelalte partide din grupe fiind programate sa se dispute începând cu 14 ianuarie.

La competitia de anul viitor este calificata si nationala României, care va evolua în grupa C, programul jocurilor fiind urmatorul: cu Croatia (14 ianuarie), cu Danemarca (16), cu Algeria (17), cu Australia (19) si cu Serbia (20 ianuarie). Meciurile din grupele principale vor avea loc între 22-25 ianuarie, iar cele de clasament final, semifinale si finale, între 27 si 30 ianuarie.

Mediafax



Arbitri romani la Campionatul Mondial de handbal masculin