Handbal

Antrenor Oltchim: "Cu Randers, grupa noastra devine si mai dificila"

Antrenorul campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Kovacs Peter, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca grupa C a Ligii Campionilor este foarte puternica, dupa calificarea danezelor de la Randers HK.

Oltchim si-a aflat, duminica, ultima adversara din grupa C a Ligii Campionilor, dupa încheierea partidelor din turul doi al competitiei. Randers HK (Danemarca) a câstigat grupa 1, urmând a evolua alaturi de Oltchim Râmnicu Vâlcea, Larvik HK si Toulon.

"Avem o grupa foarte grea, iar dupa calificarea echipei Randers, a devenit si mai dificila. Larvik s-a întarit semnificativ, are 5-6 jucatoare noi, de valoare, Toulon este si ea o echipa puternica, iar Randers vine din scoala nordica, fiind de asemenea valoroasa. Grupa noastra a devenit si mai dificila", a spus antrenorul Kovacs Peter, care se afla pentru câteva zile acasa, în Ungaria.

Tehnicianul campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea asteapta cu nerabdare debutul în grupa C, programat în 9 sau 10 octombrie, în deplasare, cu Randers HK. "Am urmarit meciurile Oltchimului, am vazut atmosfera extraordinara creata de suporteri si îmi doresc sa fie la fel si în acest sezon, sa fie alaturi de noi", a afirmat Kovacs.

El a facut referiri si la starea de sanatate a extremei dreapta Ramona Maier. "S-a accidentat la glezna, a facut investigatii, tot ce pot sa spun este ca nu e bine. Nu a mers nici cu nationala la Cupa Mondiala, speram sa o recuperam cât mai repede", a precizat Kovacs.

Mediafax



Antrenor Oltchim: "Cu Randers, grupa noastra devine si mai dificila"