Handbal

Handbalistul Vladica Stojanovici a plecat de la HCM, dupa doar patru zile de la sosirea la Constanta

Jucatorul sârb Vladica Stojanovici, care fusese transferat de gruparea de handbal HCM Constanta de la MT Melsungen înca din luna mai, a decis sa paraseasca echipa campioana a României, dupa doar patru zile de la sosirea la Constanta.

În vârsta de 29 de ani, Stojanovici a motivat faptul ca multiplele accidentari din ultimii ani nu îi permit sa se antreneze la o capacitate foarte mare de efort, iar antrenamentele conduse de Alexandru Buligan si Eden Hairi sunt mult prea intense.

El a anuntat ca îsi va încheia activitatea sportiva, pentru a putea întrerupe contractul semnat pe o perioada de 3 ani cu HCM.

Vladica Stojanovici a venit de la echipa MT Melsungen (locul 12 în campionatul Germaniei), însa în ultimele doua luni fusese împrumutat la formatia franceza Toulouse. El are si 43 de selectii în reprezentativa Serbiei, însa în ultimii ani a fost convocat destul de rar, din cauza operatiilor suferite la genunchi.

În alta ordine de idei, jucatorii echipei HCM vor efectua, luni, la Bucuresti, vizita medicala, iar apoi, în perioada 20-31 iulie, se va efectua
primul cantonament din strainatate, la Zlatibor (Serbia).

Mediafax



Handbalistul Vladica Stojanovici a plecat de la HCM, dupa doar patru zile de la sosirea la Constanta