Handbal

Eliodor Voica: "Nu cred ca Zoran a murit, trebuia sa ne bem cafeaua impreuna"

Eliodor Voica, antrenorul echipei Dinamo, ultima adversara a formatiei HCM Constanta înaintea decesului lui Zoran Kurtes, a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca nu poate crede ca tehnicianul sârb a murit, precizând ca în aceasta dimineata ar fi trebuit sa îsi bea cafeaua împreuna cu prietenul sau.

"Eu nu pot sa am niciun mesaj pentru ca nu cred asa ceva. Desi ma aflu înca la Constanta, nu cred asa ceva. În aceasta dimineata, trebuia sa ne bem cafeaua împreuna. Am ramas aici dupa meci tocmai pentru ca între noi se legase o prietenie, aseara la 20.30 ne-am dat mâna în hol si ne-am spus ca ne vedem la cafea. Asa ca eu nu cred aceasta veste. Nu pot vorbi prea multe de el. Stiu doar ca era înconjurat de cei apropiati când s-a întâmplat si s-au facut absolut toate eforturile pentru a fi salvat. Primim cu totii înca o lectie de viata, care ne lasa înmarmuriti", a spus Voica.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanta, Zoran Kurtes, în vârsta de 44 de ani, a decedat, vineri seara, în jurul orei 23.00, la Mamaia, în urma unui stop cardio-respirator.

Mediafax



Eliodor Voica: "Nu cred ca Zoran a murit, trebuia sa ne bem cafeaua impreuna"