Handbal

Autopsia lui Cozma: inima i-a mai batut doar de trei ori

Inima lui Marian a mai batut doar de trei ori dupa ce a fost lovita cu cutitul, spune rezultatul autopsiei, publicat in Jurnalul National. Criminalul a lovit cu precizie chirurgicala. Din grupul celor 27 de agresori ai handbalistilor de la Veszprem, in acest moment sunt in arest, sub diverse pretexte, 11 persoane.
Jurnalul National a aflat detalii din raportul medico-legal. Potrivit acestuia, cutitul cu care a fost injunghiat sportivul roman a patruns in toracele acestuia 20 de centimetri. A fost, asadar, o lovitura extrem de puternica, tintita, aplicata cu scopul clar de a ucide.

Politistii spun ca dexteritatea cu care a fost injunghiat Marian Cozma duce cu gandul la faptul ca criminalul avea antrenament in astfel de lovituri: lama a patruns chiar intre coaste, si a fost rotita cu doua miscari. In acest moment al anchetei, pare foarte verosimil ca victima sa fi fost imobilizata de cativa atacatori, in timp ce ucigasul a lovit.

Cu toate acestea, echipajul a patru ambulante a incercat sa il resusciteze. Operatiunile au continuat si la spital, unde a fost ventilat si supus socurilor.

Si in privinta lui Ivan Pesic scopul urmarit de atacator a fost, fara echivoc, crima – spune raportul medico-legal. Lama a patruns langa coloana vertebrala si a sectionat organismul in forma de V, tocmai pentru ca agresorul sa se asigure ca victima sa nu are scapare – fie din cauza hemoragiei provocate, fie din cauza sectionarii unor organe vitale.

Medicii Politiei (in Ungaria, in astfel de cazuri, expertii Politiei realizeaza autopsia) sustin ca numai una din 100 de victime scapa cu viata dintr-un asemenea atac! Pesic s-a nascut, se pare, intr-o zi norocoasa.

Jurnalul National


Autopsia lui Cozma: inima i-a mai batut doar de trei ori