Handbal

Steaua si Dinamo, alaturi de Marian Cozma

Site-urile echipelor de fotbal Steaua si Dinamo au afisat, duminica, mesaje de condoleante pentru familia lui Marian Cozma, dupa decesul acestuia de sambata seara.
"Lumea sportului in doliu. Handbalul romanesc a pierdut noaptea trecuta un mare jucator, o mare speranta pentru viitorul handbalului. La doar 26 de ani, Marian Cozma, jucatorul echipei Veszprem, a fost injunghiat in inima cu trei lovituri de cutit, intr-un local unguresc. De-a lungul carierei sale, Marian Cozma nu a evoluat decat pentru doua echipe, Dinamo si Veszprem-Ungaria.

FC Dinamo este alaturi de familia indoliata. Condoleante", este comunicatul celor de la Dinamo, la care Cozma a evoluat pana in 2006.

Desi rivalitatea dintre Steaua si Dinamo este una mare, "ros-albastrii" au renuntat la orgolii si au afisat si ei un mesaj despre Marian Cozma.

"FC Steaua isi exprima regretul pentru moartea handbalistului roman Marian Cozma, care a fost ucis in noaptea de sambata spre duminica in Ungaria. Clubul nostru transmite condoleante familiei indurerate a sportivului disparut prematur, la nici 27 de ani. In astfel de momente realizam faptul ca viata este mai importanta decat orice rivalitate!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", au scris stelistii.

Onlinesport


Steaua si Dinamo, alaturi de Marian Cozma