Handbal

Herbert Muller va antrena Rulmentul Brasov

Antrenorul campioanei Germaniei 1. FC Nurnberg, Herbert Muller, va fi noul antrenor al echipei de handbal feminin Rulmentul Brasov, conform presei germane.

In editia de sambata a cotidianului Nurberger Zeitung, antrenorul de origine romana Herbert Muller confirma oferta pe care a primit-o din partea vicecampioanei Rulmentul Brasov, careia doreste sa-i dea curs. Mai multe jucatoare au declarat pentru publicatia mentionata ca este posibil sa plece de la campioana Germaniei daca antrenorul Muller va accepta oferta clubului brasovean, motivand ca au acceptat sa continue la 1. FC Nurnberg, presupunand ca si tehnicianul originar din Timisoara o va face.

"Jucatoarele sunt intre lacrimi, furie si dezamagire. Ma simt in orice caz responsabil pentru ele, dar oferta din partea Brasovului este foarte buna si complexa", a comentat Herbert Muller, care ar urma sa vina impreuna cu familia, fiica Nadia si sotia Corina.

Presa germana face referiri si la faptul ca Rulmentul Brasov l-ar dori si pe fratele antrenorului Herbert Muller, Helfried, care insa este tentat sa antreneze 1. FC Nurnberg, poate chiar in tandem cu Corina Ciolacu Christenau, fosta jucatoare emblematica a gruparii, originara de asemenea din Timisoara.

Clubul german s-a aratat surprins de decizia lui Muller, care la inceputul saptamanii a inceput pregatirea cu echipa pentru sezonul 2008-2009. Herbert Muller a activat la 1. FC Nurnberg in ultimii 10 ani, fiind multiplu campion al Germaniei. Muller a fost ofertat si de campioana Oltchim Ramnicu Valcea, dar a declinat propunerea. Rulmentul Brasov a intrat in negocieri cu Herbert Muller, dupa ce a anuntat decizia de a renunta la serviciile Marianei Tarca, antrenorul care a activat sub Tampa in ultimele patru sezoane.

Mediafax



Herbert Muller va antrena Rulmentul Brasov