Golf

Noul numar unu mondial nu are fite de vedeta. Merge cu autobuzul!

Lee Westwood (foto dreapta), jucatorul care l-a detronat pe Tiger Woods de pe prima pozitie a clasamentului mondial dupa 281 de saptamani, a mers cu autobuzul prin Shanghai, cu o zi inaintea debutului World Golf Championship - HSBC, bucurandu-se de traficul infernal din metropola chineza.
Insotit de alti jucatori de top, precum Rory McIlroy, Ross Fisher, Alvaro Quiros sau Peter Hanson, englezul Westwood a avut privilegiul de a-si alege locul in autobuz, acesta optand pentru o pozitionare in spatele vehiculului, dupa cum scrie The Telegraph in editia de miercuri.

Westwood incepe turneul de la Shanghai joi, cand il va avea ca partener de joc pe americanul Phil Micklelson. Acesta, impreuna cu Tiger Woods si germanul Martin Kaymer, vizeaza prima pozitie detinuta de englez in eventualitatea unei victorii in China.

In alta ordine de idei, Woods va juca in compania nord-irlandezului Graeme McDowell, recentul invnigator al Mastersului Andaluziei si campionul din acest an de al US Open.

"Ca in orice eveniment la care particip sunt aici pentru a incerca sa castig. Acesta este cel mai important turneul de golf din Asia", a spus Woods.

Campionul american nu l-a uitat nici pe Westwood, despre care a avut numai cuvinte de lauda: "Priviti cat de bine s-a descurcat la turneele majore. Nu a castigat niciunul, dar de fiecare data s-a clasat in partea superioara a ierarhiei. Este doar o chestiune de timp pana va castiga un mare turneu. Lee este fara indoiala cel mai constant jucator in turneele importante in ultimii doi ani".

Onlinesport


Noul numar unu mondial nu are fite de vedeta. Merge cu autobuzul!