Gimnastica

Adrian Stoica: "Medalia Sandrei este foarte importanta"

Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica (FRG), Adrian Stoica, a declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX, ca medalia de aur obtinuta de Sandra Izbasa in concursul de sarituri la CE de la Berlin este foarte importanta, in contextul in care in aceasta proba nu s-a mai luat medalie de sapte ani.

"Deocamdata e bine, nu putem vorbi de fericire pentru ca noi suntem la munca aici. Trebuie sa subliniez ca medalia de aur a Sandrei este foarte importanta pentru ca e prima data cand Romania abordeaza ca siguranta o finala la sarituri. Nu s-a mai luat o medalie in aceasta proba de sapte ani si e de apreciat insistenta antrenorilor pentru aceasta proba fata de colectivul tehnic anterior", a declarat Stoica pentru MEDIAFAX.

Gimnasta Sandra Izbasa a castigat, sambata, medalia de aur in concursul de sarituri din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin, in timp ce Amelia Racea s-a clasat pe locul sapte. Medalia cucerita sambata de Sandra Izbasa este prima dupa o pauza de 7 ani in palmaresul feminin al Romaniei la sarituri.

Tot sambata, Flavius Koczi a obtinut aurul in concursul masculin de la sol.

Mediafax



Adrian Stoica: "Medalia Sandrei este foarte importanta"