Box

Amanuntul din contract care ar putea face imposibila revansa Bute - Froch

S-a vorbit dupa meciul pierdut de Bute despre revansa pe care o avea mentionata in contractul cu Froch. Numai ca aceasta clauza ar putea fi imposibil de indeplinit, din ceea ce stim noi.
Clauza lui Bute pentru o revansa cu Froch mantioneaza ca partida trebuie sa aiba loc intr-un termen de trei luni de la prima intalnire.

Probabil ca Interbox si anturajul lui Bute nu au anticipat modul brutal in care sportivul roman va fi invins. Loviturile primite de Bute au lasat urme adanci, atat fizic cat si psihic. Numai in ultima sarja Froch a lovit de 14 ori, fiind momente in care Bute nu a atins pamantul inainte sa ramana infipt intre corzi.

Pugilistul nostru va avea nevoie de o recuperare de minim sase luni inainte de a reveni la o forma buna. Are nevoie de asemenea si de analize la cap pentru a vedea daca nu a ramas cu sechele, in caz afirmativ lucrurile putand sa se complice. Asadar, cele trei luni prevazute in contract pentru revansa reprezinta un timp prea mic.

Vina pentru loviturile dure incasate de Bute ii apartine si antrenorului sau. Acesta l-a intrebat pe Bute, la finalul reprizei a patra, daca mai doreste sa continue. Cum raspunsul a fost afirmativ, antrenorul nu s-a opus si l-a lasat sa revina pentru o repriza a cincea brutala. Indiferent de raspunsul lui Lucian Bute, antrenorul trebuia sa opreasca lupta pentru a-l proteja de un deznodamant inevitabil si dur.

Bute nu mai era lucid la capatul reprizei a patra. El a avut la acel moment nevoie de ghidaj spre coltul sau, arbitrul i-a aratat incotro trebuie sa se indrepte, dupa ce ramasese intepenit pe ring fara sa stie pe unde sa o apuce.

Asadar, nu neaparat diferenta de valoare este cea care ar putea opri o revansa a lui Bute cu Froch. Cu siguranta romanul ar dori mai mult ca niciodata sa il calce pe britanic in picioare. Insa, recuperarea lunga de care va avea nevoie ar putea face revansa imposibila.

Froch a vorbit dupa meci cu totul despre alti adversari pe care doreste sa ii intalneasca, semn ca nici nu mai crede intr-un alt meci cu Bute. Romanul si echipa sa au fost rezervati, motivul fiind ca trei luni nu vor fi suficiente dupa acest macel neasteptat, iar ei toti o stiu deja.

Onlinesport


Amanuntul din contract care ar putea face imposibila revansa Bute - Froch