Box

'The Bodyguard - Fortele Speciale', un nou show Local Kombat

Promotorul circuitului mondial Local Kombat, Eduard Irimia organizeaza un nou reality-show în lumea sporturilor de contact dedicat, de aceasta data, fortelor speciale din Politie, Jandarmerie, SPP, dar si din cadrul firmelor de paza specializate, numit “The Bodyguard – Fortele Speciale”,  se arata intr-un comunicat SuperKombat.
Editia pilot, organizata cu ajutorul Federatiei Local Kombat România si a Federatiei Române de Arte Martiale de Contact va avea loc în România, prima gala-semifinala fiind programata pe 30 martie la Târgu Jiu.

“Va fi o confruntare între luptatori din fortele speciale. Asteptam pe toata lumea care crede ca poate face fata într-o astfel de competitie de Local Kombat. Sunt luptatori foarte buni care înca nu au iesit la suprafata pentru performanta mondiala. Nu stim de unde poate sari iepurele. Ma astept sa gasim un nou Morosanu sau Raul Catinas, care au venit la rândul lor la diferite evenimente de descoperire a talentelor. Pe lânga asta, ne dorim sa promovam si cât mai multe sporturi de contact prin Federatia Local Kombat România”, a declarat Irimia.

În perioada imediat urmatoare, gale de acest gen vor fi organizate de promotorul român si în alte tari de pe mapamond. “Ne dorim sa cream o noua generatie de eroi în Local Kombat. Vom avea astfel de show-uri în toata lumea în colaborare cu promotorii locali”, a adaugat oficialul.

Meciurile se vor disputa pe durata a trei reprize de câte doua minute, dupa reguli de Local Kombat. Vor avea loc patru piramide în fiecare dintre cele doua gale-semifinale, fiind acceptate trei categorii de greutate: 85 de kilograme, 95 de kilograme si plus 95 de kilograme.

Pâna în momentul de fata au semnat contractul de participare nu mai putin de 30 de sportivi, iar înscrierile continua la adresa de e-mail office@superkombat.com sau la numarul de telefon 0744.566.228. Cea de-a doua gala va avea loc la Deva, pe 5 mai, urmând ca învingatorii piramidelor sa se întâlneasca în super-fight-uri, la Timisoara, la începutul lunii iunie, atunci când se vor stabili cei patru norocosi pentru promovare la nivel international în galele lui Eduard Irimia.

Pe lânga sansa de a se bate în Local Kombat, circuitul de sporturi de contact cu cea mai mare expunere la nivel global, învingatorii de la “The Bodyguard – Fortele Speciale” vor încasa si premii în bani, care ajung la o valoare totala de 15.000 de euro.


'The Bodyguard - Fortele Speciale', un nou show Local Kombat