Box

Superman i-a pus gand rau lui Bute

Pugilistul canadian de origine haitiana Adonis Stevenson, supranumit "Superman", a declarat ca ar vrea sa boxeze în 2012 cu Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informeaza canoe.ca.
"În 2012, as vrea sa boxez cu Bute. Promotorul meu (Yvon Michel) va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune ca nimeni nu vrea sa îl înfrunte. El vorbeste de Froch, de Kessler, dar eu îl provoc. În 2006, când ma pregateam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a câstigat medalia de argint), l-am învins într-un meci de pregatire. Îl cunosc foarte bine si stiu cum boxeaza", a spus Stevenson, în vârsta de 34 de ani.

Adonis Stevenson l-a învins, sâmbata, la Montreal, pe americanul Aaron Pryor Jr., într-un meci în care si-a aparat centura NABA la categoria supermijlocie si a obtinut titlurile NABO si IBF.

Potrivit La Tribune, Lucian Bute s-a întâlnit la sfârsitul saptamânii trecute cu fanii sai din orasul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecuta în România, dupa meciul cu Glen Johnson, precizând ca nu a fost "o vacanta". "Am avut multe solicitari, multe întâlniri. Am alergat tot timpul. Adevarata vacanta este când revin aici", a mentionat pugilistul.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute (31 de ani), l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, la începutul lunii noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec.

Mediafax


Superman i-a pus gand rau lui Bute