Box

Aproximativ 200 de bilete au mai ramas pentru gala lui Bute

Biletele pentru gala Campion pentru România sunt aproape epuizate, dupa suplimentarea facuta de organizatori, ramânând, joi la prânz, mai putin de 200 de bilete, în sala urmând sa asiste peste 8.000 de spectatori, lucru care va reprezenta un record în materie de audienta într-o sala din România.

Oameni de sport, politicieni, functionari publici sau vedete din show-biz, printre care Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Cristi Borcea, Ioan Nicolaie, Ivan Patzaichin, Daniel Iftimoaie, Catalin Zmarandescu, Francisc Vastag, Ion Alexe, Giovani si Victor Becali, George Copos si-au anuntat prezenta la gala Campion pentru Romania. Desi nu a confirmat oficial prezenta, surse oficiale sustin ca presedintele României, Traian Basescu va fi prezent la meci.

În România, ProTv si si Radio Actualitati vor transmite în exclusivitate gala. În Statele Unite si Canada, Showtime si TVA au drepturile de a o difuza, cu specificatia ca TVA va transmite în sistemul “pay-per-view”.

În Franta, Orange Television a obtinut drepturile de transmisie. Partida se va vedea în peste 80 de tari, audienta estimata fiind de 400 de milioane de telespectatori, Europa, Asia si America de Nord fiind acoperite aproape integral. Bute-Mendy se va vedea în Anglia, Germania, Spania, Italia, Philipine, Mexic, Argentina, Rusia, Ucraina, Thailanda, etc. Ca o comparatie, meciul Wladimir Klitschko – David Haye a fost urmarit de 500 de milioane de telespectatori.

Lucian Bute îsi va pune în joc pentru a opta oara centura mondiala, în fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo.

Mediafax


Aproximativ 200 de bilete au mai ramas pentru gala lui Bute